2777
2789
عنوان

راهنمایی خرید امتیاز مسکن ملی

9573 بازدید | 47 پست

یکی از اشناهامون امتیاز مسکن ملی رو ۲۴۰میلیون میفروشه قیمتش خوبه بخرم ،اونایی که چهل تومن واریزی داشتن بین ۲۸۰تا ۳۰۰گذاشتن تو دیوار ولی مال آشنای ما واریزی نداشته و معلوم هم نیست چند متری و کجاست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه سوال الان منی ک  6 تا قسط 240 واریز کردم چقد میتونم بفروشم

خب بستگی به شهرتون داره و شما تقریبا همه قسطا رو پرداخت کردید یا نهایتا یکی دوتا دیگه مونده باشه گرون تره هرمی بخره فقط یه وام  مسکن باید پرداخت کنه 

خیلی کم فروخته چون من شیرازیم  همین امروز امتیازمو ازم ۸۰۰میلیون خریدن

آخه منم همینو دیدم شک کردم که من گرون خریدم  دو دل شدم من نصف امتیاز اشنامون رو ۱۲۰میخوتم بخرم ولی تو دیوار گذاشتن کل امتیاز نود تومن ولی من هیچوقت اعتماد نمیکنم از غریبه 

شما چقدر واریزی داشتید ،شیرازو‌نمیشماسم ولی گفت شهرک صدرا بوده امتیازم و ظاهراً واریزی هم نداشت ۱۲۰متری بود 

خیلی کم فروخته چون من شیرازیم  همین امروز امتیازمو ازم ۸۰۰میلیون خریدن

ببخشید شما جدی میگید یا شوخی میکنید آخه کلا این خونه ی مسکن مهر و ملی آماده هم بشن نهایتا ۱۲۰۰تا ۱۵۰۰می ارزن 

ببخشید شما جدی میگید یا شوخی میکنید آخه کلا این خونه ی مسکن مهر و ملی آماده هم بشن نهایتا ۱۲۰۰تا ۱۵۰ ...

جدی دارم میگم چرا بخوام کسیو اذییت کنم 

امروز امتیازمو خریدن ۸۰۰میلیون 

شیراز صدرا فاز ۳ 

جدی دارم میگم چرا بخوام کسیو اذییت کنم  امروز امتیازمو خریدن ۸۰۰میلیون  شیراز صدرا فاز ۳ ...

خب لابد اونجا ارزشمنده انشالله که خیر باشه براتون  اتفاقا همین خانم که تو شیراز هست و تو یه گروه هستیم گفت ۵۸باعث شد من شک کنم و تاپیک بزنم