2777
2789
عنوان

خانوادم باهام بدن چیکار کنم؟

727 بازدید | 11 پست

سلام

من از بچگی محبت پدر رو ندیدم یعنی اگه یه بار باهام درست حرف بزنه چشام از تعجب میخواد در بیاد نمیدونم چرا اینجوری میکنه از بین بچه هاش بیشتر با من بده از بچگی به خودم هی دلداری میدم طوری نیس اخلاقش اینه تو دلش چیزی نیس ولی اینجور که میگم نیس

مامانم هم خیلی زن عصبانی هستش همیشه موقع دعوا عیب هامو جلوم میاره دو سالی میشه همش بهم میگه ترشیده میگه خونه مونده دخترای مردم تو سن دوازده سالگی شوهر میکنن ولی تو به این سن رسیدی از خونه ما گم نمیشی میگه از وقتی تو به دنیا اومدی زندگیم جهنم شده همیشه دعا میکنه که خدا تورو بگیره کی گم میشی راحت شیم درحالیکه من خیلی خاستگار دارم بخدا اگه بشمارم از ۲۰ تا بیشتر میشه تازه پسرخالم هم یک هفته پیش از آلمان اومد خاستگاریم بابام و مامانم قبول نکردن تازه دوباره هم میخان بیان ولی من که میدونم اومدنشون الکیه من در تعجبم وقتی اینهمه خاستگار دارم چرا بهم میگه ترشیده من هنوز ۱۷ سالمه واسه یه دختری که هنوز به سن قانونی نرسیده این حرفا خیلی درد داره منم تو دعوا جوابشونو میدم ولی وقتی اینجوری تحقیرم میکنن هیچی واسه حرف ندارم .تازه یه بارم بهم گف خودکشی کن مارو راحت کن

ولی جلوی بقیه جوری رفتار میکنه که انگار فقط مامان من دختر داره انقد باهام خوبه که شاخ در میارم 

گاهی وقتا میخوام خودکشی کنم ولی من آدم این حرفا نیستم میترسم .

دوس دارم زودتر شوهرم بدن تا سرباره خانوادم نباشم اگه من نباشم اونا خوشبخت ترن

اگه به پسر خالم جواب مثبت بدن دیگه یه بارم از آلمان نمیام پیششون تا ناراحت شن

به خالم میگفتن که آلمان دوره ما دخترمونو به راه دور نمیدیم 

ولی هرکی ندونه من که میدونم اونا از من متنفرن.

ببخشید توروخدا سرتونو درد آوردم.

منم یجورایی مثل توام بعضی اوقات حالت از زندگی بهم میخوره و میخوای فقط با یکی حرف بزنی و دنبال اینی همش از خونه فرار کنی ولی نمیتونی 

کلی حرف تو دلته ولی نمیتونی بهشون بزنی شاید از سری که دوستشون داری که ناراحت نشن یا... 

به هر حال کلا 1 ساله دیگه مجبوری تحمل کنی بعدم میتونی خانوادت رو وادار کنی که با پسرخالت ازدواج کنی 

اگه دوست داشتی درخواست دوستی بده بیشتر با هم صحبت کنیم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران نباش منم دقیقا همسن توام از این حرفا خانوادم خیلی زدن توسرم خودتو بزن به بیخیالی خودشون یروز پشیمون میشن با حرفاشون بخاطر خانوادتم خودتو بدبخت نکن فکر نکن از دستشون راحت میشی اگه انتخابت اشتباه باشه تو زندگی بعدیت بیشتر زجر میکشی

من تو خانوادم جوریم که حق انتخاب ندارم اونا واسه زندگیم تصمیم میگیرن به نظرت تا یه سال دیگه پسر خال ...

باهاش صحبت کن شاید

ادم به هر حال احساسات داره و...

و اینم بدون تا تو نخوای هیچ اتفاقی نمیافته و اگر می افته فکر نکن تو نمیخوای تو جلوش وای نمیسی

من تو خانوادم جوریم که حق انتخاب ندارم اونا واسه زندگیم تصمیم میگیرن به نظرت تا یه سال دیگه پسر خال ...

خواهر بیچاره من ، مادرم با همین حرفا یکاری کرد ازدواج کنه، خانواده پسره خیلی دهن پر کن بودن دکتر و تحصیلکرده ولی پسره یه روانیه بی دست و پا بود طفلک خواهرم تو اوج جوونی با یه دل شکسته از بینمون پرکشید ، دنیا براش شده بود یه قفس ، الهی بمیرم واسه دل پر از غصش که فقط درداشو به من میگفت و کاری از دستم برنمیومد 

تو خونه رفتارت چطوره؟

برادر من واقعا رو اعصاب بابا و مامانمه.. بابام خیلی باهاش بده..

مامانمم به زور تحملش میکنه

ولی وقتی با من درد و دل میکنه جوری حرف میزنه که انگار مامان و بابام مقصرن و این بی گناهه.. ولی من که از نزدیک اینارو میبینم میدونم که چقدر داداشم رو مخه...

توام به رفتارت دقت کن.. ببین چقدر خوش زبونی تو خونه.. چقدر با مامانت خوب رفتار میکنی.. چقدر کمک میدی تو کارها و مامانت از داشتن تو چقدر در اسایشه.. چقدر حرفاشون رو گوش میدی ..چقدر درس خون بودی و مایه افتخارشون بودی..چقدر تو خونه شادی میاری و قربون صدقه بابا و مامانت میری..

من و داداش کوچیکم سعیمون رو میکنیم که مدام کمک حال مامان بابامون باشیم بخندونیمشون مدام حواسمون بهشون باشه و.. اونام با ما خوبن.. ولی داداش بزرگم خودش از خودش راضیه.. در حالی که تصویری که از خودش داره اصلا درست نیست و یه ادم رو مخه..درحالی که خودش فکر میکنه حرفاش حرف حقه و چیزی نگفته کاری نکرده و..یه کار کوچیک میکنه فکر میکنه شاهکار کرده.. در حالی که ما دنیا کار انجام بدیم جوری رفتار میکنیم که انگار وظیفه مون رو انجام دادیم و همیشه اونا میتونن رو ما حساب کنن..ناراحت بودن سرمون غر بزنن..غمی داشتن باهامون درد و دل کنن و پولی لازم داشتن در حد توانمون رومون حساب کنن.. ناخوش بودن رو پرستاری ما حساب کنن و.. در حالی که داداشم اینجور نیست ولی خودش از خودش راضیه و فکر میکنه بچه بدی نبوده تا امروز..

توام اگر خودت فقط از خودت راضی هستی که هیچ..خودت میدونی..اما اگر حس میکنی توام اخلاقایی داری که تاثیر داشته رو رفتارشون.. اصلاح کن خودتو..

دختر خاله من هر روز تو خونه کتک میخورد.. یه مدت روش کار کردم.. زمان برد.. خانواده اش به اخلاق جدیدش عادت نداشتن و باور نمیکردن تغییرش رو..اما نم نم رفتارشون با این خوب شد و اجازه دادن بره دانشگاه،بره سرکار،با کسی که خودش میخواست ازدواج کنه و بعد ازدواجش که دیگه سوگولی خونه باباش بود و الان هرکدومشون اب میخورن با این در میون میذارن و ازش نظر میخوان و باهاش مشورت میکنن تو همه چیز..

پدر مادر توام باهات بی دلیل پدرکشتگی ندارن که.. لابد از بچه گی اذیت کردی نق زدی بهانه گیر بودی روت نتونستن حساب کنن کاری نکردی بهت افتخار کنن..مونس مادرت نبودی،درک نکردی شرایط ها و جاهایی که باید کارهای لازم رو نکردی که به اینجا کشیده رابطه

تو خونه رفتارت چطوره؟ برادر من واقعا رو اعصاب بابا و مامانمه.. بابام خیلی باهاش بده.. مامانمم به ز ...

همیشه اینجوری نیست بعضی پدر و مادرا به بچه هاشون به چشم بنده و برده زرخرید نگاه میکنن

ربطی به اخلاق خوب من نداره 

من اگه یه اشتباه خیلی کوچیک هم بکنم باید در حد مرگ از مامانم کتک بخورم 

مثلن همین دیروز ما تو مدرسه ورزش داشتیم النگوم موقع والیبال شکسته امروز صبح متوجه این شکستگی شدم مامانم انقد کتکم زد ک سیاه شدم 

به نظرتون یه النگو ارزششو داره 

هنوز ک بابام نفهمیده اگه بفهمه که دیگه واویلاس

ربطی به اخلاق خوب من نداره  من اگه یه اشتباه خیلی کوچیک هم بکنم باید در حد مرگ از مامانم کتک ب ...

کتک زدن نداره، ببرید هم وزن همون یکی دیگه بردارید..

بس که سر همه چی باهات دعوا کردن الانم واسه چیزایی که راه حل داره هم دعوا میکنن..

حالا توام یه مدت سعی کن رو خودت کار کنی ببینی چیا خوشحالشون میکنه چیا ناراحتشون میکنه رعایت کنی ببینی فرقی میکنه یا نه..

اگر ایراد از تو باشه..با خوب شدنت درست میشن

اگر ایراد از اونا باشه..باید جلوشون مقاومت کنی و نزاری روت دست بلند کنن و تو جمع که قربون صدقه الکی میرن جلو همه بگی مامانم جلو شما با من خوبه تو خلوت سر هر چیز کوچیکی کتکم میزنه..خصوصا جلو بستگان بابات.. مخصوصا عموت.. بفهمه خانواده شما اونجوری که نشون میدن نیستن و از تو داغونه شاید دیگه فکر خاستگاری رو نکنن و خود به خود از شرشون راحت شی و با یه تیر دو نشون بزنی

البته ممکنه بعد مهمونی بازم کتک بخوری.. اما ارزش داره..شاید به خودشون بیان از ترس اینکه رسواشون میکنی تو جمع😒