2777
2789
عنوان

بچه خواهرم پسرم رو میزنه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1645 بازدید | 108 پست
میشه بیشتر در موردش بگی . فحش ها رو که یادمه از مامان باباش یاد گرفته

مشاوره را ادامه بدن 

خوب نمیشه اما بهتر میشه

بزرگتر بشه بهتر میشه

شما هم خونه خواهرت نمون 

اگه اومدن هم بچه ها را تنها نزار . البته از اون مادرهایی نباش که بخاطر دعوای بچه روابط خودشون با دیگران خراب می کنند ، اما سعی کن پیش نیاد 

با بچه خواهرت هم شوهرت یکبار قاطع و محکم چشم تو چشم تذکر بده

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی

خدا لعنت کنه خواهرتو دلم برای خواهرزادت سوخت چرا باید اینطوری بزرگ بشه فکنم پیش فعاله  چون بچه های پیش فعال گاهی اوقات کارهای خطرناک میکنند

تو لیوان کسی دریا نریز

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین این  بچه با جایزه با تشویق اصلا درست نمیشه ،این بچه ذاتش خرابه و بدجنسهه

ذات ادما واقعا مهمهه یکی مهربونه ذاتی ،یکی ام بدجنس و حسوده و کاری ام نمیشه کرد

فقط باید مثل خودش رفتار کنی باهاش 

یه بار که رفت طرف پسرت ،هیچیی نگو اصلا و یواشکی ازش فیلم بگیر ،، مخصوصا  وقتی که داره بچتو میزنه و بعد خیلی جدی به خواهرت بگو فیلم دخترتم گرفتم وقتی داشته پسرم رو میزده ،بیرون برم و پلیس ببینم فیلم رو نشون پلیس میدم تا بیان دستگیر کنن دخترت رو و بندازن زندان و بزننش  تا از شرش خلاص بشیم ،، 

بچه ها از پلیس میترسن ،شاید تاثیری داشت روش

چون این بچه با جایزه و مهربونی رام نمیشههه ،باید یکم خشن رفتار کرد 

ببین این  بچه با جایزه با تشویق اصلا درست نمیشه ،این بچه ذاتش خرابه و بدجنسهه ذات ادما واقعا م ...

خنده م گرفت یاد یه چیزی افتادم 

پسرم پنج شش سالش بود خاک و سنگریزه باغچه را می ریخته خونه همسایه . خبر نداشتم زن همسایه زنگ د و گله کرد پسرم امد داخل 

منم شروع کردم به التماس که پلیس را خبر نکنید دفعه ی اخرشه . یه فرصت بدین 

زنه خنده ش گرفته بود . دیگه خاک نریخت اما تا مدتی از همسایه متنفر بود 

خدا لعنت کنه خواهرتو دلم برای خواهرزادت سوخت چرا باید اینطوری بزرگ بشه فکنم پیش فعاله  چون بچه ...

میگن بیش فعال هست خدا همشون رو لعنت کنه که به من میگفتن حساسی ولی روز به روز بیشتر به حرفم رسیدن و بچشون بدتر شد و بچه من و خودم روحیه ام بد شد

ببین این  بچه با جایزه با تشویق اصلا درست نمیشه ،این بچه ذاتش خرابه و بدجنسهه ذات ادما واقعا م ...

نه خشونت می‌فهمه نه تشویق و...

خواهرم هم فیلمش رو گرفت که داشت بچمو میزد گفت به مشاورت نشون میدم جیغ جیغ کرد 

ممنون عزیزدلم . اشتباه از تربیتشون بوده الان هم دیر شده و مجدد دارن تکرار میکنن . فقط میگن چرا داد ...

تشکر که پست گذاشتین.خوبه که مشاوره میبرن شاید بهتر بشه.شما باید بیشتر مواظب پسر کوچولوی ما باشی چون ممکنه آسیبی بهش برسه که فرصت جبران نباشه.سعی کن وقتی که همدیگر رو میبینن یا جایی رفتی که بچه ای هستش از کنارش فاصله نگیری چون با یه هول دادن ساده ممکنه خدای نکرده آسیبی بهش وارد بشه.تا چند سال دیگه بزرگ بشه بتونه از خودش مراقبت کنه.خدا رو شکر که مادری داره میاد توی نی نی سایت و مشکل رو مطرح میکنه و دنبال راه درمانش هستش خوش به سعادتش.تشکر که به من فرصت نظر دادن دادین.

دقیق بخوام توصیفت کنم؛تو همونی هستی که حالم رو خوب میکنی،همونی که باهاش میتونم از ته دل بخندم،همونی که کنارش میشه خسته نشد،همونی که تو روزای سختم میتونم دلم رو خوش کنم به بودنت،بغلت دوای دردمه،دستات گرمابخش زندگیمه،صدات تسکین دهنده دردامه،من با داشتن تو بی نیازترینم.میخوام بدونی اونقدر بودنت قشنگه و حال دل منو خوب میکنه که من حاضرم هیشکی نباشه ولی تو باشی واسم،دور بودنت بگردم.تقدیم به پرنسس دوست داشتنی زندگیم.

پسرم بچگیش با نارنج های حیاط نشونه می گرفت و پرت میکرد با قدرت به ناکجا اباد 

هر چی می گفتم خطرناکه ، گوش نمی کرد

یکبار پرت کرد و رفت بیرون .  همسایه امد و گفت دومین باره شیشه ما شکسته

خدا رحممون کرده

خسارت هم قبول نکردند  اما پسرم فهمید که کارش عواقب بدی داشته و تکرار نکرد 

تشکر که پست گذاشتین.خوبه که مشاوره میبرن شاید بهتر بشه.شما باید بیشتر مواظب پسر کوچولوی ما باشی چون ...

ممنون از پاسختون .

من همیشه دنبال پسرم میرم اما بیش فعال ها خیلی سزعتشون بالاست .

تو فریب دادن تو زدن بچم و....

خیلی هم جیغ میزنه و همین باعث میشه سرعت عمل من کم بشه و کارش رو پیش ببره .

دیگه نباید بمونم هربار اومد برم ولی خسته شدم . من باردارم 😭

من تو دوران بارداری نرفتم شهرستان..به همه هم گفتم دکتر گفته نرو..

چون قبلشم سقط داشتم می ترسیدم برم..ولی کلا دکترمم می گفت تو دوران بارداری مسافرت نرو

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

بزرگ کردن بچه های حرف گوش نکن سخته

الان دو تا چهارشنبه س پسرم کارگاه نرفته

هفته اول گفت تق و لقه

این هفته گفت لباس کارگاه نخریدیم نمیرم

چاره ش هم نشد

عزیزم میفهممت 

پسر کلاس ششمه و پسر خواهرم نهم لز بچگی اوضاعمون همین بود

هر وقت ببینه میزنه کلا باهاش قطع رابطه کردم

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞