موهام بلند بود تا کمرم روی باسنم اما موخوره داشتو یکم ریزش گفتم بزنم سالم رشد کنه قشنگ بشه خیر سرم کوتاه کردم تا گردنم موهام همینکه زدم ریزش شدید گرفت نصف شد بعدشم الان بجای سالم بودن فوق الاده خشکو نازکه خیلیییی نازک شونه میزنم میره هوا خیر سرم مثلا مراقبتم کردم 🚶♀️
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉) برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈
شامپو یا ماسک موتو تازگیا عوض نکردی روغن چیزی به موهات میزنی شاید به موهات نمیسازه
روغن بادوم تلخ و نارگیل زدم بعد اون قضیه مثلا عادتایی که خوب بود برا مو رو پیش گرفتم مثل روبالشی ساتن شونه چوبی روغن زدن به ساقه اینا رزماری میزدم مریم گلی