2777
2789

موهام بلند بود تا کمرم روی باسنم اما موخوره داشتو یکم ریزش گفتم بزنم سالم رشد کنه قشنگ بشه خیر سرم کوتاه کردم تا گردنم موهام همینکه زدم ریزش شدید گرفت نصف شد بعدشم الان بجای سالم بودن فوق الاده خشکو نازکه خیلیییی نازک شونه میزنم میره هوا خیر سرم مثلا مراقبتم کردم 🚶‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ربطی به کوتاهی مو نداره 

مشکل جای دیگریست

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈
یه آزمایش بده بنظر میاد کمبود ویتامین شایدم آهن داری ربطی به کوتاه بلندی مو نداره

دادم بعد از اون قصیه کلیم امگول زدمو فرص خوردم تاثیر نداشت موهام انقد خشکو زشته همش بافتست که نبینمشون

دادم بعد از اون قصیه کلیم امگول زدمو فرص خوردم تاثیر نداشت موهام انقد خشکو زشته همش بافتست که نبینمش ...

شامپو یا ماسک موتو تازگیا عوض نکردی روغن چیزی به موهات میزنی شاید به موهات نمیسازه

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شامپو یا ماسک موتو تازگیا عوض نکردی روغن چیزی به موهات میزنی شاید به موهات نمیسازه

روغن بادوم تلخ و نارگیل زدم بعد اون قضیه مثلا عادتایی که خوب بود برا مو رو پیش گرفتم مثل روبالشی ساتن شونه چوبی روغن زدن به ساقه اینا رزماری میزدم مریم گلی

منم تا کمرم بود رفتم ارایشگاه تاشونم بزنه کج زد  ریییید خودم زدم  خیلی کوتا شد دلم موی بل ...

عیب نداره تنوع شد واست منم میخوام برم باب کوتاه کنم دلم تنوع میخواد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روغن بادوم تلخ و نارگیل زدم بعد اون قضیه مثلا عادتایی که خوب بود برا مو رو پیش گرفتم مثل روبالشی سات ...

گلم روغن نارگیل به منم نمیسازه احتمالا از اونه بجاش ارگان بزن یه ماهه تاثیرشو میبینی رو بالشتیو عوض کن میگن خوبه به غیر از وز شدن موها چیزی ندیدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40