2777
2789
عنوان

خانومای خوشگلو خوشتیپو باهووشو گیسو کمند بیاین کارتون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 30 پست

چقد خودزنی کردی

الان که مثل زمان ما نیست که اگه خوشگل بودیم قطعا ذاتی بود و تگرم نه که هیچی دیگه

الان دیگه با پول؛قرض و وام ؛ زیبایی داشتن محال نیست و همههههههه میتونن خوشگل بشن

همههههه ها

دیدم که میگم

حال یکی بیشتر یکی کمتر

ولی عوض کردن چهره و مو و ...خیلی در دسترس شده فقط باید هزینشو پرداخت کنی

خدایم💜فرزندانم💜وطنم💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزممم خیلی ممنونم بخاطر حرفات اما خب قبول کن جام نیستی درکم نمیکنی 😄❤️

فدات شم اول این که مطمعنم این جور که میگی نیس

و خیلی 

اقرار کردی تو کوبیدن خودت....

میتونی یکم به خودت برسی از این کمبود اعتماد به نفس فاصله بگیری 

دوم به چش دیدم که زیبایی برای طرف اب و نون نمیشه 

این بخت و اقبال و شانسه که مهمه

لایک نکنید ممنون.  
عزیز من اینهمه سرم‌مو اینهمه روغن های مو که میتونی باهاشون موهاتو پر پشت کنیییی بعد بجای اونا میای خ ...

اخه مشکل اینجاست هیچکدومشون جوابب نمیدننن من خیلی سعی میکنم از قبل بهتر بشم اما بازممم سختههه کسی که متنفر بودی ازشو دوست داشته باشی 

اخه مشکل اینجاست هیچکدومشون جوابب نمیدننن من خیلی سعی میکنم از قبل بهتر بشم اما بازممم سختههه کسی که ...

ببین این حسیه که به خودت تلقین می‌کنی سعی کن خودتو دوست داشته باشی 

مثلا از روغن آرگان و. روغن نارگیل طبیعیشو پیدا کن بزن 

من زدم موهای خودمم صاف بود خیلی هم بهتر شد 

بعدشم دو روز نزن بعد ببینی تاثیر نذاشته ول کنی 

یه دوره کامل استفاده کن اگه اثر نداشت من اسممو میزارم سکینه سه پس*تون 

ببین این حسیه که به خودت تلقین می‌کنی سعی کن خودتو دوست داشته باشی  مثلا از روغن آرگان و. روغن ...

طبیعیشو از کجا پیدا کردی گلم اخه میگن روغنا بیشتر ریزش میارن بخصوص من که سرم چربه 

طبیعیشو از کجا پیدا کردی گلم اخه میگن روغنا بیشتر ریزش میارن بخصوص من که سرم چربه 

من زاهدانم بعد یه جا تو. شهرمون هست خود مرده روغن رو میگیره روغن نارگیل رو از اونجا گرفتم ، روغن آرگان هم سرم دو فاز آرگان دکتر بیز بگیر 

این روغن آرگان هم من 3-4 تا گرفتم خالم آورده بود ارزون میداد 

از اینم خیلی راضیم این بجز مو واسه چیزای دیگم استفاده میشه 

هم لب رو نرم میکنه ، هم واسه مو ، هم واسه صورت و همینطور برای مژه و ابرو هم اوکی بود خدایی 

این روغن آرگان هم من 3-4 تا گرفتم خالم آورده بود ارزون میداد  از اینم خیلی راضیم این بجز مو وا ...

قیمت روغن ارگان خیلی زیاده لامصب منک حس میکنم روغنام همه فیکن موهام که خیلی خشک شده 

قیمت روغن ارگان خیلی زیاده لامصب منک حس میکنم روغنام همه فیکن موهام که خیلی خشک شده 

آره بخدا خیلی گرون شده همه چی من دیگه تا چند ماه متوالی کلیه‌مو هم باید بفروشم برم محصولات پوست و مو بخرم بمالم 

ببین اگه مقدور نیست واست اول بنظرم اون سرم دو فاز آرگان رو بخر یا هم این روغن آرگان رو 

آخه این روغنه خاصیت های دیگم بجز مو داره ولی اون فقط واسه مو استفاده میشه هر کدوم واست ضروری تره بردار 

من موهام زیاد هزینه برنمیداره چون خودشون صاف صاااف 

ولی واسه پوست و درمان جوش خیلی هزینه کردم تا فهمیدم مشکل اصلیم چیه و درمانش کنم

[QUOTE=312715137]آره بخدا خیلی گرون شده همه چی من دیگه تا چند ماه متوالی کلیه‌مو هم باید بفروشم برم محصولات پوست و مو ...[/QUOTE

ممنونم گلم از راهنماییت❤️ خدا بگم چیکارشون نکنه ادم نمیتونه تکون بخوره🥺