2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد عجیب بود نظرات برام

خب دوستان وقتی مثلا من از کسی راجع به اسم بچه م نظری نپرسیدم چه دلیلی داره نظر بدن یا پیشنهاد بدن؟

این وقتیه که من بگم من میخوام بذارم سوین نظر شما چیه

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

حالا جوش نزن چاقو زیر گلوت نذاشتن که برو هرچی میخوای بذار حرص نخور شیرت خشک میشه اگه قرار بشه هیچکس ...

والا دیگه نمیشه دو کلام حرف زد همه چی میشه دخالت در امور شخصی ،،،بریم فقط در مورد اب هوا و زمان واریز یارانه ی این ماه حرف بزنیم 

حالا جوش نزن چاقو زیر گلوت نذاشتن که برو هرچی میخوای بذار حرص نخور شیرت خشک میشه اگه قرار بشه هیچکس ...

حادا تو چرا اینجوری حرف میزنی با زائو...تو ک حرف دیگران برات مهم نیست چرا از دست بابات فرار کردی شوهر کردی؟

الان ناراحت شدی؟ 

منم اسم پسرمو حامی گذاشتم.

میگن هامین؟مانی؟حامد؟آخرشم میگن این چه اسمیه.

اسمی که با ذوق انتخاب کردم.

الان شوهرمم میکه تو کردی.اینهمه اسم خوب بود😕

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲
چی بگم والا. منم عاشق اسمشم. خودشم شبیه اسمش شده. یه دختر کوچولوی ظریف مو طلایی

ای جون دلم

نهال جون رو به جای من بوس کن دلم براش ضعف کرد🥺😘❤

مهم اینه که اسم قشنگ و بامسمایی گذاشتی مقصر شما نیستی که عده ای از شعور داشتن بویی نبردن.

🐈‍⬛