2777
2789

من اسم دخترمو الناز گذاشتم 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

اسی حرص نخور کاری که دلت میخواد بکن فقط 

واسه یکی یدونت هر اسمی دوس داری بزار قدمش خیر باشه

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جون دلم نهال جون رو به جای من بوس کن دلم براش ضعف کرد🥺😘❤ مهم اینه که اسم قشنگ و بامسمایی گذاش ...

مرسی گلم ... ان شاله خودت و خانوادت سلامت باشین همیشه

زیر گروه بنفش💜... وزن ۷۶ و ۲۰۰ وزن هدف ۶۵ ... هدف اول ۷۳ 
والا دیگه نمیشه دو کلام حرف زد همه چی میشه دخالت در امور شخصی ،،،بریم فقط در مورد اب هوا و زمان واری ...

همونم دخالت محسوب میشه 

از فرداش تاپیک میزنن به تو چه تو شهر ما بارون اومده یا نه

عزیزان پریا و نجلا زشت نیست اصلا

اتفاقا خیلی هم قشنگن چرا اسم بقیه رو میکوبید

فضولی و دخالت اشتباه و زشت و چیپه 

نه اسم ! که سلیقه ایه

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!
تو چرا میسوزی؟؟ 😂😂😂 نکنه خودت از همین فضولایی که تو همه چی فک و فامیل دخالت بیجا میکنی، حالا انق ...

ن عزیزم من مجردم 🙃🙃 تو بحث فک و فامیلی نیستم درسمو میخونم و میرم سرکار 

انگار این مسخره کردن ها توی تمام خانواده های ایرانی هست

خودم که بچه دار شدم یکی از فامیل خیلی ناجور اسم بچه مو مسخره کرد بعد ک خودش بچه دار شد کل فامیل اسم بچه رو مسخره کردن 🤣 طوری که من دلداریشون میدادم

خیلی زشته به ما چه هر کس هر چی خواست بزار