2777
2789
عنوان

مامانی عزیز گهواره برقی یا نَنو؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6427 بازدید | 58 پست

ببخشید یه سوا دیگم دارم،،میگم مگه نمیگن بچه تو ننو و این گهواره ها رفلاکسش بهتر میشه شما ک رو تخت خودتون خوابوندین یا بدون گهواره گذاشتینش تو تخت خودش رفلاکس نگرفت؟اذیت نکرد؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چبکار میکنه مثلا؟؟؟چ دردسری داره؟؟

عزیزم بچت به طرز باور نکردنی معتادش میشه 😀 

هرجا بری باید حتما وقتی میخاد بخابه تو پتو تابش بدید که دست و شونه برات نمیمونه  و البته حتما باید یکی هم کمکت باشه ... 

روزها تو خونه هم همش باید تو ننو باشه اگه مثلا رو تخت بهش شیر دادی و خابش برد زود بیدار میشه 

باید همش در حال تاب خوردن ملایم باشه که خابش نپره 

شاید بگی الکی میگم ولی واقعا تجربمه و داغون شدم به طوری که بچه دومم که اومد ننو رو تو هفت تا سوراخ قایم کردم گهواره هم نه 

خیلی راحت همه جا سریع رو زمین میخابید میخابیدم کنارش شیر میخورد و راحت میخابید 

ببخشید یه سوا دیگم دارم،،میگم مگه نمیگن بچه تو ننو و این گهواره ها رفلاکسش بهتر میشه شما ک رو تخت خو ...

بچه من رفلاکس داشت رختخوابشو شیب دار میذاشتم بهش شیر میدادم همونجور زیر سینه میخوابید وقتی هم ک میخوابید آروغشودیگه نمیگرفتن  چون غلت نمیزد ک بیوفته رو صورتش خیالم راحت بود

وقتی غلت زدن یاد گرفت دورش بالشت میذاشتم 

بعدش کلا تو سطح صاف میخوابه چون خیلی وول میخوره اصلا هم رفلاکسش زیادتر نشد

مهربون باشیم
ببخشید یه سوا دیگم دارم،،میگم مگه نمیگن بچه تو ننو و این گهواره ها رفلاکسش بهتر میشه شما ک رو تخت خو ...

بچه ای ک کولیک داره میگن تاب بدی آروم میگیره ک تجربه ای در این باره ندارم اما رفلاکس با تاب خوردن بهتر نمیشه 

مهربون باشیم
بچه من رفلاکس داشت رختخوابشو شیب دار میذاشتم بهش شیر میدادم همونجور زیر سینه میخوابید وقتی هم ک میخو ...

برای بچه ای ک رفلاکس داره باید زیر سرش بلند تر از بقیه جاهاش باشه؟نمی‌ترسیدی نصف شب غلت بخوره رو بالشتا؟

پس بنظرت تخت براش بگیرن رو پام همینجوری بخوابونم بعد قتداقش کنم بذارمش تو تختش؟

اره یه تخت بگیر از اول هم رو پات نزار  اگه رو تخت و زمین خابش نبرد بزارش رو پاهات ... 

قنداق هم اگه ریفلکس بود خیلی اروم ببندش نه مثل قدیمی ها که خیلی محکم میبستن 

برای بچه ای ک رفلاکس داره باید زیر سرش بلند تر از بقیه جاهاش باشه؟نمی‌ترسیدی نصف شب غلت بخوره رو بال ...

اره عزیزم باید زیر سرش بلندتر باشه 

نه نمیترسیدم اخه جوری بالشتو میذاشتم که نتونه غلت بزنه روش 

مهربون باشیم