2777
2789
عنوان

لطفا بیاین کمک پسرم تب کرده سه روزه داغه کم اشتها

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 36 پست
چای میدمش دکتر گفته گلوش دستگاه گوارشش عفونت کرده بهش آزیترومایسین ایبوپروفن چنتا دیگه استامینوفن بر ...

چه ویروس بدیه ،،،ادم رو درگیر میکنه 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد شربت داده پس. اخه بچه ها خوب شربت نمیخورن. میفهمم منم بچم اینطوری شد چندروز پیش با بروفن بهتر شد ...

ما حمومون بیرونه ینی توحیاطه میترسم ببرم بدتر مریضشه اخه هواسرده منم بهش ایبوپروفن داده چنتا دیگه شربت

یه صلوات مهمونم کنید..بتونیم ایشالاخونه بخریم 🌷🥰
توم ببردکتر عزیزم 

بردم دکتر پودر پدی لاکت داد با شیاف استامینوفن و شربت آموکسی کلاو. یه آمپول هم براش زد 

ولی تب واسهال هنوز داره از صبح هم دوبار بالا آورده بی‌حاله هیچی هم نمیخوره اصلا فقط شیر 

نمیدونم چیکارش کنم

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
شاید تبش خیلی بالا هست تب سنح دیحیتال رو روشن کن بزار لای بازو، زنگ داد بردار هر عددی که بود یک شم ...

تب سنج جیوه ای داده بلدنیستم کارکنم ینی میزارم زیربغلش  اصن چیزی مشخص نمیکنه

یه صلوات مهمونم کنید..بتونیم ایشالاخونه بخریم 🌷🥰