2777
2789
عنوان

لطفا بیاین کمک پسرم تب کرده سه روزه داغه کم اشتها

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 36 پست

پسر منم از دیروز حالش بده استفراغ ‌واسهال و تب دکتر هم بردم دارو داد یه آمپول زد ولی بازم بیحاله تب داره گاهی بالا میاره بجز شیر خودم هیچی نمیخوره دارو بازور بهش میدم 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شیاف دیگه نزار، ایبوبروفن بده برای تب پارچه رو با اب ولرم خیس کن و بچلون بزار رو شکم، پشت کشاله ران ...

من نخوندم که شیاف گذاشتی این دوستمون که میگن بروفن درسته بروفن بده طبق دستورش بهتر پایین میاره و پاشویه دستمال خنک بذار رو سرش وقتی خوابه.اشتهام مهم نیس دیگه باید بگذره

اولا از تب مطمن شو فقط با دماسنج بگیر نه دستت بعد شیاف استامینوفن بهتر از شربته بعد هم اینکه احتمالا ...

نبابا متخصص اطفال بردم شیاف همان روز اول خونه داشتم براش گذاشتم ولی تغییری نکرد تب سنج دارم ولی بلدنیستم باهاش کارکنم مشخصه تب داره خیلی داغه سه روزه

یه صلوات مهمونم کنید..بتونیم ایشالاخونه بخریم 🌷🥰
پسر منم از دیروز حالش بده استفراغ ‌واسهال و تب دکتر هم بردم دارو داد یه آمپول زد ولی بازم بیحاله تب ...

اخی، گناه داره، شیرخواره طفلی

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
نمیزاره بزارم روسرگردنش برمیداره

ای جانم حق داره ،،،سرم خوراکی بخر براش بخوره گلم ،،،،فعلا کاری نداشته باش خوب میشه منن دوتا پسر دارم مریض میشن یه کم استراحت میکنن خوب میشن چایی کم رنگ بده بچه بخوره عرق کنه بهتره براش 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
نبابا متخصص اطفال بردم شیاف همان روز اول خونه داشتم براش گذاشتم ولی تغییری نکرد تب سنج دارم ولی بلدن ...

شاید تبش خیلی بالا هست

تب سنح دیحیتال رو روشن کن بزار لای بازو، زنگ داد بردار

هر عددی که بود یک شماره اضافه کن

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
نبابا متخصص اطفال بردم شیاف همان روز اول خونه داشتم براش گذاشتم ولی تغییری نکرد تب سنج دارم ولی بلدن ...

چقد شربت داده پس. اخه بچه ها خوب شربت نمیخورن. میفهمم منم بچم اینطوری شد چندروز پیش با بروفن بهتر شد وقتی خواب بود دستمال خنک خیس رو سرش میذاشتم بعد تو بیداری هم حموم میدادم

اخی، گناه داره، شیرخواره طفلی

اره یکسالشه از دیروز فقط شیر میخوره همش هم بی‌حال افتاده نمی‌دونم چیکار کنم تب و تهوعش قطع بشه 

یه از خدا بیخبر با این حال که مریض بوده پاشده اومده خونمون بچم هم ازش ویروس گرفته 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
جدی حتما امتحان میکنم 🌷

یا ببر حمام، همه جاشو با اب ولرن اب بزن 

فقط حواست باشه گردن به بالا رو اب نزنی

دکتر به من یاد داده

یا ببر حمام، همه جاشو با اب ولرن اب بزن  فقط حواست باشه گردن به بالا رو اب نزنی دکتر به من یا ...

چرا گردن به بالا رو آب نباید زد

ای جانم حق داره ،،،سرم خوراکی بخر براش بخوره گلم ،،،،فعلا کاری نداشته باش خوب میشه منن دوتا پسر دارم ...

چای میدمش دکتر گفته گلوش دستگاه گوارشش عفونت کرده بهش آزیترومایسین ایبوپروفن چنتا دیگه استامینوفن براتبش داده ولی خوب نمیشه واقعا موندم دوروزه هیچیم نمیخوره بجز شیر

یه صلوات مهمونم کنید..بتونیم ایشالاخونه بخریم 🌷🥰