2777
2789

درسته اگه دانشگاه خیلی خوب قبول شی عالیه و تجربه خوبیه تو زندگی 

ولی اگه تلاشش کردی و نشد  اگه کنکور قبول نشدی برو آزاد بدون کنکور  انقدر عمر و اعصاب خودتو داغون نکن. الان یه تاپیک دیدم بخاطر کنکور آرزوی مرگ میکرد، درک میکنم حالشو، ولی اگه رشته ای که میخای بدون کنکور و در آزاد هست عمر خودتو تلف نکن برو آزاد مدرکتو بگیر والا هیچ فرقی نداره آخرش همه میگن فلانی ارشد یا دکتری داره، سرکار هم بخوای بری ربطی به دانشگاه نداره دوتا از دوستام بهترین دانشگاهای ایران درس خوندن با سی سال سن بیکارن یکی از همکلاسیامم آزاد لیسانس و ارشد خوند توی یه منصب اداری مهم شاغله و درامد خوب و زندگی خوب داره. 

واسه حرف مردم خودتو داغون نکن

اگه پولشو داری اگه رشتت توی دانشگاه ازاد ارایه میشه چند سال پشت کنکور نمون والا اینجا آخرش هیچی به هیچیه فقط این وسط بخاطر کنکور افسردگی میگیری عمرت تلف میشه

من دانشجوی دندان بهشتیم

و ما هر روز با کلی استاد دانشگاه سروکار داریم

دانشگاه آزاد هیچ اعتباری نداره مدرکش

و اینکه عزیزم برای آیناه ات باید عذاب بکشی وگزنه دنیا حقتو بهت نمیده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حرفات درسته ولی فقط بعضی از دانشگاه ها هستن ک تو میبرن سرکار مثلا آزاد یا روزانه بخونی فایده نداره چون بعدش باید کلی تلاش کنی ک بری سرکار اما اگه فرهنگ بری بعد از درست شاغل شدی

من دانشجوی دندان بهشتیم و ما هر روز با کلی استاد دانشگاه سروکار داریم دانشگاه آزاد هیچ اعتباری ندا ...

کی گفته دانشگاه ازاد هیچ اعتباری نداره؟ فقط شما با استادا سرو کار داری دانشجوهای ازاد با استادا سروکار ندارن؟😂حرفات خیلی مسخره بود

مشکل اینه که فقط مساله خود ادم نیس خیلی وقتا خانواده فشار میارن نمیشه بگی نه من به حرف هیشکی توجه نمیکنم راه خودمو میرم تا وقتی اونا خرجتو میدن برات تصمیمم میگیرن خب و مساله پولشم هست من خودم بخوام بگم رشته ام قبولیش اسون بود خودم نخوندم مشکلاتی هم پیش اومد ولی میخواستم برم آزاد و غیر انتفاعی رشته منو نداشت بعد هم با شهریه و خرج وسایل خود رشته ام خیلی سنگین میشد در نتیجه دوباره نشستم میخوام بگم همه فهمیدن دیگه ازاد و دولتی بعضی شهرا مهم نیس ولی خیلی مسایل دیگه هم هست 

My body is a work of art he eaten this van Gogh 🎨🗿
کی گفته دانشگاه ازاد هیچ اعتباری نداره؟ فقط شما با استادا سرو کار داری دانشجوهای ازاد با استادا سروک ...

اره واقعا حرفاش مسخره بود من شوهر خواهر خودم با مدرک دانشگاه آزاد یه اداره مهم رییسه

19، 29، 16

میدونی شهریه ی دانشگاه آزاد چقدره؟! اونی که میره دانشگاه آزاد هر راه دیگه ای بره موفق میشه چون پولداره.

مثه دوست من که با پول باباش تا دکتری دانشگاه آزاد خونده اونم تهران! کرایه خونه اش هم باباش داده به جز شهریه

الانم شده استاد همون دانشگاه و ادعاش میشه که من مستقل و موفقم!!!

خیلی وقت پیش عضو بودم کاربری و رمزم رو فراموش کردم و دوباره عضو شدم 🍀 

فقط ادمای نا امید و کوته فکر هستن ک فکر میکنن با کنکور اینده خوبی دارن 

این روزا خلاقیت و زرنگی حرف اول میزنه نه 

کنکور و درس 

فوق ی معلم میشی ماهی ۱۵؟؟؟؟ 

یا دکتر‌ عمومی زیاد زیاد بگیم ماهی ۶۰؟؟؟؟ 

من ۲۴ سالم 

کنکور قبول نشدم 

رفتم پی کااااار هوشمندانه 

کمکم درامدم ماهی ۳۰ تا ۶۰ 

شغلمم نپرسید طولانیه 

2810