2777
2789
عنوان

شما بودین به دوستیتون با این ادم ادامه میدادین

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 18 پست
حالا داشته دیگ،، منم ی دوست داشتم ی روز یهو گفت با فلانی تو ماشین رابطه داشت کرکو پرم ریخت بعد گفتم ...

دقیقا اینم همونجوره 

من حالا چون تو نینی سایت نسبت به اینجوری چیزا گارد دارن با جزئیات ننوشتم ولی دوستم کاملا با جزئیات برای من تعریف کرد و من تنها چیزی ک الان ازش میترسم ابرومه .۱۸ ساله با ابرو دارم زندگی میکنم بخاطر این دوستای اسید سمی  ابروم نره 

بگن اینم رفیق اونه پس مثل اوناست و ...

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈
اتفاقا من بین دوستام و اشناها از همه ازاد ترم خانوادمم اصلا کاری ندارن بهم  ولی اون رابط ...

من اسمشو بی بندوباری نمیذارم

ادما ازادن ک اونطور ک فکر میکنن براشون بهتره زندگی کنن

ما تویه اکیپ بودیم اونیکی ۸ساله باهاشه باهمه این مسائل جنسی بگیرنیس پسره

اونیکی هفته دوم ب قول خودت بندو ب باد داد🤣یسال نشده هم یارو گرفتش خیلیم خوشبختن

اونیکی یه ادم فوق العاده ازاد مدام سفرای جمعی دخترونه بره شب اینور اونور بمونه فلان ولی اهل دوست پسرنبود میگف میخوام همه چیو باشوهرم تجربه کنم حتی یه کافه رفتن سادرو!

واین اکیپ۱۱ساله که پابرجاس باهمه تفاوتهایی ک توزندگی شخصیمون باهم داریم تهش این بود ک همو راهنمایی میکردیم.رفیق اینه!

وفکرنکن ما خیلی ازتوبزرگتریم ما ۲۴ساله ایم و از دوم راهنمایی باهمیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا اینم همونجوره  من حالا چون تو نینی سایت نسبت به اینجوری چیزا گارد دارن با جزئیات ننوشتم ...

اگ می‌ترسی رابطتتو کم کم کمرنگ کن چون منم خودم تو روحیم داشت تاثیر میزاشت اعصابم خورد میشد 

پیش خودم میگفتم اگ کاریم میکنی واسه من تعریف نکن ولی باز می‌شست میگفت بعد دیگ کلا دیدم بهش عوض شد 

اگ می‌ترسی رابطتتو کم کم کمرنگ کن چون منم خودم تو روحیم داشت تاثیر میزاشت اعصابم خورد میشد  پی ...

دقیقا مثل همیم

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈