2777
2789
عنوان

از خونه مامانم اینا با گریه زدم بیرون بع خاطر حرف داداشم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1498 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از این تیکه ها زیاد میندازه بهم

قبل ازدواجت اینطوری نبوده بدون از ازدواجت حرصش گرفته غده به روش نمیاره میخواد تو رو هم حرص بده اگه از اول اینطوری بوده پس سرتقه بیخودی شلوغ میکنی . من بودم میگفتم خودت پرسیدی حالا من پز میدم برو خدا روزیتو جای دیگه بده پررو بازی در بیاره میگم ساکت بابا بتوچه . چه خاهور چه برادر  نباید بذاری پررو بشن وگرنه دو روز دیگه تو خونه پدرت رات نمیدن 

ولی بلوغ فکری نداری از حرف ی بچه گریه میکنی یا افسردگی داری زرتی گریه میکنی

دقیقا 

خوبی هاش رو ببطن همین که دوستت داری خسیس نیست خانوادش که از همه مهم تر عالییییییی 

نذار هیچ کس پشت شوهرت حرف بزن درجا جوابشون رو بده اگه شرایط داری خودت برو سرکار سرت گرم بشه خیلی عالی برا روحیت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
مگه نوشتم لطف کردم 

اسی من شرایطم حالا با خانواده همسرم اینجور بود دوتا برادرشوهرام وضع مالیشون از ما بهتر بود و شغل همسراشون اداری اما رده بالا و شغل همسر من ازاد اوایل ازدواج خیلییییی با حالت طعنه حرف میزدن همشون ها جادیام حتی مادر شوهرم خدارو هزار مرتبه شکر از لطف خدای بزرگ الان وضع ما خیلیییی از اونا بهتره چنانه حالا همشون میگن شغل ازاد فلان و بهمانه و .... امید و توکلت فقط به خدا باشه شوهرت اگر خوبه قدرشونو بدون مگه ادم از زندگی چی میخواد پشت شوهرت باش دوبار جلوشونو بگیرین حد و حدودشون مشخص میشه

عزیزم تسلیت میگم روحشون در آرامش🖤

ممنونم عزیزدلم🥲🖤

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
یعنی افسرده‌ی دارم بلوغ فکری هم ندارم 

خوبه باز قبول داری مشکل از خودته خب برو درمان کن مشاوره برو اینطوری ی وقت سهل انگاری نکنی بچه بیاریا زندگیتو جهنم میکنی شوهرتم ازت دور میشه