2777
2789
نرقصیدن تو جمع و روبوسی نکردن بیشتر به عقاید مذهبی و فرهنگ خانواده ربط داره تا اعتماد به نفس و خانوم بودن. خانوما یادتون باشه بچه مودب و باتربیت عالیه اما باید بچگی کنه. باید بازی کنه با همسناش باشه برنه برقصه. ملکه بودن واسه دختر بچه ها بجز لباس خوشگل معنی دیگه ای نداره. اصلا کلا لفظ جالبی هم نیست. من دوست دارم دخترم تو بچگیش بهترین دوران رو داشته باشه. حسابی بچگی کرده باشه حسابی محبت دیده باشه و بازی کرده باشه همین. دکتر هلاکویی میگه اگه نذاریند بچتون بچگی کنه تو بزرگسالی بچگی می کنه .... دقیقا این که دیگران اونو ملکه بدونند یا خانوم به نظرم داریند فقط به بچتون یاد میدیند که نظر دیگران در مورد تو خیلی مهمه ... بچه باید شاد باشه و بهش احترام گذاشه بشه تا اعتماد به نفس بالایی داشته باشه ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها به محبت و توجه نیاز دارن اینکه بهش محبت کنی و عشق بورزی خودش به اعتماد به نفس کمک میکنه وقتی حرف میزنه حرفش خوب گوش بدی اینکه باهاش لجباز نکنی اینکه بهش مسئولیت بدی باهاش بازی کنی و کتاب بخونی براش اگه پدر و مادر بهم دیگه احترام بذارن حتما بچه هم احترام گذاشتن رو یاد میگیرم ماها باید اول خودمونو تربیت کنیم و ملکه باشیم تا بچه هامونم از ما الگو بگیرن
افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد
سنین 3،4سالگی هم سن لجبازی بچه هاس
من دخترم 2 سال و 9 ماهه بعضی وقتها بی نهایت دختر لجبازی هست، وقتهایی که منم باهاش لج کنم خیلی پرخاشگر و لجوج تر میشه ولی وقتهایی که با نرمی باهاش رفتار کنم و خواسته اش رو برآورده کنم زود آروم میشه
افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد
دوستان فک کنم اشتباه منظورمو رسوندم منظور من این بود که مثلا هر جایی هر زمانی تو هر جمعی دوست ندارم برقصه مثلا دوست ندارم رقص دختر من مشغله ایی برای اونا با شه منظورم این بود نه اینکه نذارم بچگی کنه منم با این قضیه مخالم من مخالف این نیستم که دخترم تو جمع برقصه البته تا زیر 9 سال اشکال نداره اما بعد از اون دوست ندارم تو جمع نامحرما برقصه اینو هم بهش یاد میدم
هرکی دختر داره بیاد تو http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1537840&T=دختر_سالونیم_دارم_میخوام_خانم_ملکه_&PageNumber=1
عزیزم چه تاپیک خوبی.منم یه دختر دو سال و سه ماهه دارم.بعضی اوقات از دست کاراش عصبانی میشمو سرش داد میزنم بابت این موضوع خیلی ناراحتم...واقعا بچه ها از ما الگو میگیرن همین الان با عروسکش دعوا میکنه و سرش داد میزنه.... دلم نمیخواد اشتباهات منو تکرار کنه.من واسه دل بقیه زیادی از خودم گذشتم.هر چند الان اصلاح کردم رفتارمو ولی بابتش خیلی سختی کشیدم. -بهش یاد میدم خودشو دوست داشته باشه و به خودش احترام بذاره. -هر کار درستی رو بدون توجه به حرف بقیه انجام بده. -بهش یا میدم زن بودن چیز خیلی باارزشیه مثل یه مروارید خودشو عزیز بدونه و حفظ کنه
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
وقتی بهش یه کارو میدم که برام انجام بده حس بزرگی میکنه و حسابی لذت میبره.تو کارا ازش میخوام کمکم کنه.
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
بهش یاد میدم خودشو دوست داشته باشه و به خودش احترام بذاره. -هر کار درستی رو بدون توجه به حرف بقیه انجام بده. -بهش یا میدم زن بودن چیز خیلی باارزشیه مثل یه مروارید خودشو عزیز بدونه و حفظ کنه
هرکی دختر داره بیاد تو http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1537840&T=دختر_سالونیم_دارم_میخوام_خانم_ملکه_&PageNumber=1