2777
2789
باورکنین من الان بیشتر اخلاقمو از مادرم یاد گرفتم مادرمن یه زن فوقالعاده مهربون و با گذشتیه ولی خیلی دیگه گذشت کرده تو زندگیش منم یاد گرفتم ولی الان خیلی بهتر شدم رو خودم کار کردم ....چون پدرم عصبی بود و اخلاق نرمالی نداشت مامانم همیشه با لحن تندی باهاش حرف میزد منم اوایل عروسیم فک میکردم باید با شوهرم بد حرف بزنم تا حساب کار دستش بیاد اگه یه مادر سیاستمدار داشتم که چرب زبون بود شاید زندگیم اوایلش اینقدر سخت نمیشد ....مامانم از همه مردا بیزاره و منم متاسفانه نسبت به مردای غریبه همیشه یه حالت گریزی دارم ....مامانم با سلیقه ست و منم یاد گرفتم مامانم به خودش اهمیت نمیده و همیشه فکر جیب بابامه منم با اینکه شوهرم وضعش خوبه ولی همیشه به فکر جیبشم .... پس خانوما ما اول باید خودمونو اصلاح کنیم بعد فکر تربیت دخترامون باشیم
داشتن مغز دلیل قطعی برای انسان بودن نیست ........ پسته و گردو هم مغز دارند ..... برای انسان بودن باید شعور داشت !!!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه رو بابد واقع بین و آگاه و مسوول بار آورد . اینا به نطرم مهمتره سمانه جان خوب چجوری اینجوری بار بیارمش اینو نمیدونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هرکی دختر داره بیاد تو http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1537840&T=دختر_سالونیم_دارم_میخوام_خانم_ملکه_&PageNumber=1
بنظرم ملکه بودن به معنی این نیس که همه براش تعذیم کنن به این معنیه که خودشو دوس داشته باشه برا خودش ارزش قائل باشه قبل از دیگران به خودش احترام بزاره ....
هرکی دختر داره بیاد تو http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1537840&T=دختر_سالونیم_دارم_میخوام_خانم_ملکه_&PageNumber=1
واقعا چیزای خوبی یاد گرفتم ممنون اما اگه امکان داره تاپیکو ترک نکنین نکته ایی مفید یادتون اومد بیایین ختما بگین اینجا
قاصدک جون دخترت چند سالشه سعی کن زیاد به دستو پاش لاک نزدی میگن زیر سال خوب نیست
من به دخترم خیلی احترام می زارم هرگز بهش دروغ نمی گم تقریبا هر چیزی بخواد براش فراهم می کنم باهاش زیاد حرف می زنم و براش کتاب می خونم باهاش بازی می کنم مثل یه بچه و توی جمع فامیل همیشه پیش خودم هست و تنهاش نمی زارم
نرقصیدن تو جمع و روبوسی نکردن بیشتر به عقاید مذهبی و فرهنگ خانواده ربط داره تا اعتماد به نفس و خانوم بودن. خانوما یادتون باشه بچه مودب و باتربیت عالیه اما باید بچگی کنه. باید بازی کنه با همسناش باشه برنه برقصه. ملکه بودن واسه دختر بچه ها بجز لباس خوشگل معنی دیگه ای نداره. اصلا کلا لفظ جالبی هم نیست. من دوست دارم دخترم تو بچگیش بهترین دوران رو داشته باشه. حسابی بچگی کرده باشه حسابی محبت دیده باشه و بازی کرده باشه همین.
من معلومات عمومی دخترم رو خیلی میبرم بالا
این کارو حتماً میکنم
من خودم از بچگی تفریحم کتاب خوندن بوده بزرگتر هم شدم روزنامه
هر هنری هم باشه میرم سراغش و یاد میگیرم
دقیقاً برعکس شوهرم
میخوام دخترم هم کتابخون و همه چیز دون باشه، میخوام هنرمند باشه
میخوام موسیقی بلد باشه
بش یاد میدم هیچ کس رو مسخره نکنه
من مادرشوهرم اینا تو صورت و رفتار همهههه دقت میکنن و عیبش رو میگن و مثلاً مادرشوهرم طرف که از پیشش میره ادای حرف زدنش رو درمیاره
یه کاری میکنم از بچگی دست به خیر باشه
مهربون باشه خسیس نباشه
همه ی اینا شدنیه
بچه از ما الگو میگیره
دخترم الان ١٨ ماهشه و من و شوهرم تمام توجهمون بهشه
خیلی خیلیییی هم بهش میرسیم و براش خیلییییی خرج میکنیم شاید اینو همه دوس نداشته باشن ولی من میخوام براش همیشه بهترینارو بگیرم
من دوست ندارم مثل یه عده بگم بچه لوس میشه و فلان کار نکنیم
به نظر من بچه باید چشم و دل سیر باشه

مدرس حرفه ای گلدوزی تخصصی، پیج: el.dookht. سایت آموزش آنلاین(دوره ها تا ماه آینده بارگزاری میشه): www.elnazmehregani.com

من فقط با نظر زیبا جون موافقم .. مادر هر جوری که رفتار کنه بچه هم همونو یاد میگیره .. چون دخترا با مادر همزاد پنداری دارند .. من اصلا برام مهم نیست که دخترمو دیگران چی صدا می کنند و ... به نظرم مزخرف ترین طرز فکر.. و هیچ وقت بهش یاد نمیدم که نظر دیگران در مورد تو مهمه ... این خودش نشونه کمبود اعتماد بنفسه
منکه اگه دختر بیارم یادش میدم عبد و بنده خوبی برای خدا باشه.مهمم نیس ملکه بشه یا نشه.هرچند که وقتی پیش خدا عبد باشه, خدا بیشتر از ملکه عزتش میده.
شمام موفق باشی گلم
الهی عامِلنا بَفَضلک،و لا تُعامِلنا بِعدلِک یا کریم. ********من نسیبه ام. این کاربری جدیدمه.*********
2810