2777
2789
عزیزم بهش عشق بورز.. از کلمات مهربانانه بیشتر استفاده کن...بهش،هرگز و به هیچ عنوان دروغ نگو...صداقت در عمل و گفتار داشته باش..به پدرش احترام بزار...سعی،کن کانون کرمی براش ایجاد کنی...کتاب بخوان...در مورد مسایل باهاش صحبت کن...تو جمع با احترام باهاش صحبت کن...عزت نفسش بالا میره...
ای خدای مهربان من ....
بنظرم ظاهرولباس همونجورک رو اعتمادب نفس بزرگتراتاثیرداره روبچه هام همینطوره.سعی کن همیشه لباسای مرتب و شیک و تمیز تنش کنی تا خوشگلتربه چشم بیاد یادت نره ملکه بودن یکی ازفاکتورهاش زیباییشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست دارم لغات زیبا و دخترونه توی صحبتش رو بهش یاد بدم .مثلا الان دخترم با کسی کار داره میگه عزیزم بهششششش البته کم صحبت میکنه هنوز راه نیوفته صحبت کردنش ولی خوب یاد گرفته اطرافیان و عزیزم خطاب کنه
اجازه ندی کسی غیر از خودت و باباش دعواش کنه بهش یاد بده با هرکسی حرف نزنه یا بازی نکنه عادتش بده هرکسی چیزی بهش داد اول از شما اجازه بگیره که قبول کنه یا نه برادرزاده من چهارسال و نیمشه انقدر باادب و خانومه هرکی میبینتش تعجب میکنه مامانش خیلی حواسش به رفتار دخترش هست
نگران فردا نباش خدا از قبل، آنجاست. ..
بنظرم ملکه بودن به معنی این نیس که همه براش تعذیم کنن به این معنیه که خودشو دوس داشته باشه برا خودش ارزش قائل باشه قبل از دیگران به خودش احترام بزاره ....واین کاربخش بزرگیش مربوط به مادره اگه مادرش یه خانوم با اعتماد به نفس و فهمیده باشه و به خودش ارزش بزاره دخترم یاد میگیره ....بخش دیگش هم به رفتارمون باهاش بستگی داره اینکه تحقیرش نکنیم به هیچ وجه وهمیشه در هرصورت حامیش باشیم
داشتن مغز دلیل قطعی برای انسان بودن نیست ........ پسته و گردو هم مغز دارند ..... برای انسان بودن باید شعور داشت !!!!!
من خودم وقتی کوچیک بودم یه ادم بزدل بودم و هستم چون مامانم خیلی منو ترسو بار اورده بود اما دوست دارم دخترمو از هیچ چیز نترسونم البته نه هر چیزی بزارم یک سری چیزارو تجربه کنه البته چیزایی که میدونم اسیب بهش نمیرسونه
عزیزم هرگز از کلمه ی تو نمی تونی،این کار پسر هاست(عدم مقایسه جنسیتی)،تو دختری و از این حرفها استفاده نکن...از کارهای خوب دخترت در جمع تمجید کن...از کاردستی و نقاشی هاش برای تزیین آشپزخونه و اتاق خواب استفاده کن...بهش بخشش به دیگران رو یاد بده(حس همنوع دوستی)ّّّّّّ...
ای خدای مهربان من ....
یکی از برناه مه های من اینه که به دخترم یاد بدم باهر مردی روبوسی نکنه و دست نده فقط با مخارم خودش و اینکه اگه تو جمع مردونه زنونه بهش گفتن برقص بلند نشه برقصه سنگین باشه درست بشینه و بلند شه مثل خانوم همیشه لباسای مرتب و تمیزی تنش باشه
هرکی دختر داره بیاد تو http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1537840&T=دختر_سالونیم_دارم_میخوام_خانم_ملکه_&PageNumber=1
و مهمتر از این که یه پرنسس ،یه مادر ملکه تمام عیار می خواد...بچه ها از مادر و پدرشان حسابی تقلید می کنند...به خودت،و روح خودحسابی برس...مطالعه کن تا معلومات عمومی خوبی داشته باشی تا دخترت هم ملکه بزرگ بشه
ای خدای مهربان من ....
من عاشققققققققققققققققققققققق دخترمم تمام زندگیمه .کل فامیل خودمو شوهرم بارها گفتن قاصدک خیلی حرص بجه رو میخوره خیلی روش حساسه .بهم میگن انقدر خودتو حرص نده بزرگ میشه .اخه من مثلا مهمونیمیرم شاید تا یکساعت بعد از شام هنوز دارم به دخترم غذا میدم خیلی برام مهمه که غذاشو بخوره یا مثلا نوزاد بود دست هر کسی نمیدادمش کسایی که میدونستم سیگار کشیدن و بو سیگار میدن نمیدادم چون بوسش میکردن و بچم ااذیت شد
2810