2777
2789
میشه درخواست دوستیمو قبول کنی بعدا هم ازحالت باخبرباشم که انشاالله همیشه خوب باشی....خواهرشوهرمم مثل ...

وایی جدی چقدر خوب.

منم بچم اومده خوب شدم الان ۴۵روزس نزدیک ۲ماهشه.

دیگه پنیک نشدم

لایک نکن خیرشو ببینی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وایی جدی چقدر خوب. منم بچم اومده خوب شدم الان ۴۵روزس نزدیک ۲ماهشه. دیگه پنیک نشدم

اره بخدا خواهر شوهرم الان بچش برا دوسال می‌ره میگه خوب خوب شدم....میگم توروخدا شما یه طرف از سروگردن وگوشتون حس فشار داشت؟؟اون چهار سال بیرون و مهمونی اینا میرفتی؟؟اخه شوهرآدم قبول نمیکنه

اره بخدا خواهر شوهرم الان بچش برا دوسال می‌ره میگه خوب خوب شدم....میگم توروخدا شما یه طرف از سروگردن ...

اون حس فشار رو داشتم اره هیچکارشم نمیشه کرد.

عزیزم اگ.میخای خوب شی یک مشغله بزرگ برای خودت درست کن سرتو بشدت شلوغ کن فشاز باشه روت ک شب شب خابت ببره.

پانیک فقط از بیکاری یا فکرای الکی یا مشکلات بوجود میاد.

توخونه تنها نمون  فیلمایی ک خشن هستن نگاه نکن. 

بابد باهاش مبارزه کنی و تحمل.

باشگاه رقص حتما برو

همش مال روحیه خراب هست پانیک از روحیه خراب و داغون میاد. باید بری بیرون و از اون ترسا فاصله بگیری مطمعن باش هیچیت نمیشه چون همش حس هستن.

لایک نکن خیرشو ببینی
من بی قرارم

منم بیرقراری شدید میگرفتم

اتفاقا همین هفتع هم بی قراری گرفتم شدید

ولی با بیرون رفتن با دوستم وکلی خندیدن تو خیابون رفع شد

ببین همش ب روحیه برمیگرده پس روحیه تو تقویت کن

لایک نکن خیرشو ببینی
منم بیرقراری شدید میگرفتم اتفاقا همین هفتع هم بی قراری گرفتم شدید ولی با بیرون رفتن با دوستم وکلی ...

اره میرم من شبها خوبم می‌خوابم...بیشتر توی جمعی که راحت نباشم اینجوریم...منم قرص نمی‌خورم تحمل میکنم نسبت به اوایل بهترم خداروشکر اما ترسش مونده....

منم بیرقراری شدید میگرفتم اتفاقا همین هفتع هم بی قراری گرفتم شدید ولی با بیرون رفتن با دوستم وکلی ...

خداروشکر انشاالله توهم مثل خواهر شوهرم راحت شدی...برامنم دعا کن....علایمت روخوندم توتایپکهات خیلی مثل منی منم یه مدت اون عوایل زبونم سفت وگزگز میکرد ولی خوب شدم.....الان فقط مشکلم با جمع هستش.....راستی توروخدا شمام بیرون رفتنی حس افتادن داشتی؟؟

اره میرم من شبها خوبم می‌خوابم...بیشتر توی جمعی که راحت نباشم اینجوریم...منم قرص نمی‌خورم تحمل میکنم ...

پس خوشبحالت باشه

همین ک ارامش تو شب و خواب رو داری خدا تو شکر کن

من تو خواب سراغم میومد مث دیوانه ها جیغ میزدم و گریه در حدی ک یهدشب شوهرم امبولانس زنگ زد اومدن

لایک نکن خیرشو ببینی
خداروشکر انشاالله توهم مثل خواهر شوهرم راحت شدی...برامنم دعا کن....علایمت روخوندم توتایپکهات خیلی مث ...

من بیرون میرفتم احساس سر گیجه داشتم و کسی باهام حرف میزد تو جم یا مهمونی حرفاش حالمو بد میکرد احساس گریه و بی قراری بهم دست میداد.

الان نوزادم دیونم کرده خدا کنه این بچه اعصابمو بدتر نکنه

شبا تا۶صبح بیدارم الانم ببداره و گریه دست تنهام خیییلی خستم

میترسم افسرده بشم گرجه ک هستم و حال روحیم خراب بشه بدتر شم

لایک نکن خیرشو ببینی

تو فک میکنی بخاطر قرص تروئیده حالت؟؟؟

منویادمه زمانی ک قرص تروئیدو شرو کردم درد قفسه سینه برام شروع شد

الانم درد قفسه سینه دارم

تو نداری؟؟؟

دردم سمت قلب هست استخون ها انگار درد دارن چن ساله درگیرشم دکتر قلبم کلی رفتم

لایک نکن خیرشو ببینی
2810