2777
2789
عنوان

اینکه من خودم سبزی بخرم پاک کنم ربطی به قرن بوق وبی کلاسی داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 87 پست
مگه میان خونتون میگن که سبزی هارو اماده خریدی یا خودت پاک کردی ؟

نه داشتیم بحث میکردیم گفت چه خبر واینا گفتمم سبزی خریدم وپاک کردم.خیلی صمیمی هستیم

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
نه چه ربطی داره ما هنوز همینکارو میکنیم چند کلیو میگیریم پاک میکنیم میشوریم خورد میکنیم و فریز حدقل ...

حداقل ادم خیالش راحته 

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عهد بوقه  نه بیکارین  منم سبزی ک خودم پاک کنم خرد کنم‌بسته بندی کنم خیال خودم راحت تر ...

تازه بچه کوچیک دارم سخت بود ولی خیالم راحته پسرم وخونوادم سالم میخوریم

چقدر عالی من مادربزرگم با مامان و خاله هام کلی میخرن سبزی بعد برای خودشون من و دخترخاله ها و عرس ها ...

خیلی باحاله حس زندگی میده

ینی دوستت میتونه انقدر روتون تاثیر بذاره؟ به دوستت بگو نظرت رو تا وقتی نپرسیدم، نگهدار برای خودت

خیلی صمیمی هستیم همیشه فاز منفی میده .همیشه ازنظر خودش فقط خودش باسلیقه و کدبانوه

مگه همه سبزی رو آماده میخرن؟ منکه عمرا آماده بخرم .به خدا خودم به چشای خودم دیدم که تمیز نیستن هیچ ...

هیچکی دلسوزتر ازخود ادم نیست

نمیدونم چرا یه عده ای کلاس در فرهنگ و ادب و رفتار نمیبینند  فکر میکنند  اگه خرید آماده دا ...

دقیقا.اوایل ازدواج که بچه نداشتم خودم قند میشکوندم.خوشم میومد بازم بهم گفت بی کلاس

هیچکی دلسوزتر ازخود ادم نیست

دقیقا 

من چندبار هویچ خریدم کهنه بود انداختم دور 

چند وقت پیشم چون باردارم نمیتونم پیاز سرخ کنم.خواستم پیاز سرخ شده بخرم که دیدم اصلا ارزششو نداره 

سبزی هم که دیگه حرفشم نزن

یعنی چی یه زن سبزی بخره خودش پاک کنه یعتی عقب موندست؟!  بابا شما ها دیگه ازین ور بوم افتادین

اره همینو میگه

دقیقا.اوایل ازدواج که بچه نداشتم خودم قند میشکوندم.خوشم میومد بازم بهم گفت بی کلاس

مهم  حرف دیگران نیست...

مهم خودتی که میدونی کلاس داشتن تو‌چه مواردی هست...

من‌خودم شاغلم همه ی بسته های فریزرم رو خودم اماده میکنم...

جز قورمه سبزی که خواهرم کمک میکنه.

ماهم همینطور مامانم و خواهرا جمع میشیم و کلی هم خوش میگذره اصلا نمیدونیم کی اون همه سبزی تموم شده😂

واقعا حس خوبیه .من دیروز کیف کردم حس زندگی صمیمیت

چه ربطی داره آدم از یه چیزی خوشش نمیاد آماده بخره تو خونه درست میکنه  من خودم مربا درست میکنم& ...

وای خواهرچقدر بی کلاسی😅😅به قول دوستم

2810