منم ی جایی بود خیییییلی تمیز بود و تمیز خورد میکرد ساقه هاش هم نمیربخت حالا جمع کرده رفته منم دوبسته بیشتر ندارم دیگه سبزی تموم بشه بااجازه باید خودم بخرم خورد کنم خیلی هم سخته اما چاره ای نیست
برای تکمیل آلبوم کاریم مدل رایگان هم میزنم (میکروبلیدینگ ابرو ) اگر تهران هستی و تار موی ابرو نازک داری بهم پیام بده ( سبک ژورنالی مواد کاملا اورجینال )
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نه چه ربطی داره ما هنوز همینکارو میکنیم چند کلیو میگیریم پاک میکنیم میشوریم خورد میکنیم و فریز
حدقل میدونم چی چی درس کردم
آماده از بیرون سبزی کوکو گرفتیم وقتی قاشق میخورد ته قابلمه پر شن بود تازه جاش هم خیلیییی معتبر بود
خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین
از زخمهای گذشتهتون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شدهاند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.