2777
2789
عنوان

کاشت ناخن هم قشنگه ها حیف نمیشه نمازخوند

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 24 پست
خخخخ. من یبار کاشتم ولی چون غسل گردن بود دیگه انجام ندادم .‌ ولی خیلی سخت نیست باهاش کار کردن

حس زخمی شدن میکنم😅

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
وای که نگو منم خیلی دلم میخواد ولی با خاطر غسل و نماز نمیزارم

اره دیگه نمیشه کسانی که معتقدن .ولی منتظرم پریود شم لاک بزنم😅.هنوز یکساله بعد زایمان نشدم

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره دیگه نمیشه کسانی که معتقدن .ولی منتظرم پریود شم لاک بزنم😅.هنوز یکساله بعد زایمان نشدم

خوبه که بنیه ات حفظ میشه

من که تا یه هفته بعداز اون چهل روز اولم، پری شدم🤯

🧚‍♀️بهترین ها سهم تو باشه‌.
هیچوقت این خخخ جای خنده رو درک نکرده  انگار طرف میخواد توف کنه

خواهر اصل مطلبو بچسب

بنظرم واقعا قشنگ نیست، ناخن خود آدم بلند باشه درستش کنه قشنگه

بعضیاشون قشنگن اونا که خیلی بلندن ونوک تیز حس شیطانی به ادم میده😅😅

من بخاطره بچه هام نمیزارم ناخونام بلند بشه با اینکه واقعا قشنگ‌میشن😪

اره منم .مادربودن ایناروهم داره

منم جدیدا علاقمند شدم دودلم بزنم یا نه . واقعا دستا رو قشنگ نشون میده . البته من مدل کوتاه و ساده دو ...

اگر اهل نماز وروزه ای که نمیشه اگرنه بزن

کاشت سلیقه من نیست با عرض معذرت ناخن کاشت میبینم همش یا ناخن حیوانات می‌افتم که خیلی بلنده 

بعصیاشون که کوتاه وگردن خوشگله اوناکه بلنده وتیز اره زشتن حس بدی القا میکنن

خوبه که بنیه ات حفظ میشه من که تا یه هفته بعداز اون چهل روز اولم، پری شدم🤯

بچه باشه و هی نق بزنه منو بغل کن وپری هم باشی خیلی سخته