2777
2789

من ۷هفتم نمیخوام فعلا بگم هنوز صداقلبشم نشنیدم میگم تا غربالگری نگم ب کسی البته اگ بتونم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی بی بی چک مثبت شد به همه گفتم

زود نبود ب نظرت من هنوز استرس قلب و دارم گفت خیالم ازش راحت بشه ولی خب باز میگم تا غربالگری یعنی۱۲هفته کلا نگم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

منکه همون اول یه طایفه فهمیدن حامله م

باهم مسافرت گروهی رفته بودیم تا قابلمه غذا بار میذاشتن منم عق میزدم...همونجا خانمای کارکشته فامیل گفتن باردارم... 

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
تصمیمت درسه  شوهرم پشت در دسشویی وایستاده بود منتظر ، اول آزمایش خون دادم مطمئن شدم شوهرم اطلا ...

من وشوهرم و‌پسرم فقط میدونیم فعلا ک جفتشون ب هیچکس نگفتن و‌سوتی ندادن

منم بی بی مثبت شد آزمایش مثبت نگفتم متاسفانه نموند واسم 

متاسفم🥀

تصمیمت درسه  شوهرم پشت در دسشویی وایستاده بود منتظر ، اول آزمایش خون دادم مطمئن شدم شوهرم اطلا ...

هنرشو اطلاع رسانی کرده دیگه

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم
زود نبود ب نظرت من هنوز استرس قلب و دارم گفت خیالم ازش راحت بشه ولی خب باز میگم تا غربالگری یعنی۱۲هف ...

ما تو این مورد دهن لقیم😅😅🤣🤣🤣 البته

از بس حالت تهوع شدید دارم، همه خودشون میفهمن

من الان فکر کنم شش هفته باشم هنو سونو اینا نرفتم ولی شوهر گرامی همچین که با جواب آزمایش اومد خونه از ذوقش که زودتر خبر بده به مامانش زود زنگ زد به مامانش گف😐

البته خودمم شب قبلش به مامانم گفتم روز بعد آزمایش هم به خواهرام

عشق کسی نشو که عشقو دوره کرده💔چقد این حرفو حمید هیراد خوب و درست میگه👣۲۷ شهریور ۱۳۹۹ بود که بی بی چکم مثبت شد ۳۱ شهریور هم جواب آزمایش مثبتم اومد و منو عشقم فهمیدیم مامانو بابا شدیم..خدایا هزاران بار شکرت.خدایا ازت میخوام همه منتظرا زودی زود صاحب یه نی نی تپل مپل خوشمزه بشن الهی آمین  و سه شنبه ۹دی ماه ۱۳۹۹ رفتم آنومالی و یه گل دختر داشتم