2777
2789

سلام عزیزان من نزدیک چهل روزی هست که سرکلاژ کردم و معلمم یه دو سه روزی هست میرم مدرسه و دیگه مجبورم، می خواستم  بدونم کسی بوده که بعد از سرکلاژ رفته باشه سرکار و مشکلی براش ایجاد نشده باشه، خواهش می کنم جواب بدین؟؟ ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بستگی به شرایطتت داره ..خیاطی که من لباس میبرم پیشش یه ماه استراحت بود بعد خیاطی رو شروع کرد ولی خیلی اذیت بود ولی خودم سرکلاژ کردم  استراحت مطلق بودم ...بعضی از دکترا به مادرای سرکلاژی میکن بعد یه ماه حتی میتونی سمس داشته باشی.از دکتری که عملت کرده بهترین گزینست برای پرسیدن 

ما همیشه توسط آدمایی نادیده گرفته میشیم که تو کل زندگیمون دلمون نیومد نادیده شون بگیریم ...
[QUOTE=311865621]من سرکلاژ کردم استراحت مطلق بودم مگه به شما نگفتن استراحت کنی😳[/QUOT شما طول ه ...

نمیدونم فقط یه زایمان زودرس ۸ماهگی  دوتاسقط قبل سه ماهگی داشتم 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
بستگی به شرایطتت داره ..خیاطی که من لباس میبرم پیشش یه ماه استراحت بود بعد خیاطی رو شروع کرد ولی خیل ...

نمیدونم دکترم گفت برو باز اگه خسته شدی بیا دو روز مرخصی برات بنویسم که استراحتم کنی

عزیزم نمیخوام نگرانت کنم.اما ۲۶ اصلا برای سرکار رفتن مناسب نیست.من بعد عمل ۲۷ بودم فقط میرفتم سرویس اما از ۳۳ هفته دهانه رحمم سه سانت باز بود.آمپولو شیاف  میزنی؟؟

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
نمیدونم دکترم گفت برو باز اگه خسته شدی بیا دو روز مرخصی برات بنویسم که استراحتم کنی

توکل به خدا برو بچه بزرگتر شد شکم بند ببند.

ما همیشه توسط آدمایی نادیده گرفته میشیم که تو کل زندگیمون دلمون نیومد نادیده شون بگیریم ...
2810