2777
2789
عنوان

آزمایش ازدواج 🥺

452 بازدید | 28 پست

ازمایش تکمیلی دادیم هر دوتامون یه ریز کم خونی نشون داد ازمایشمون 😞نگرانم 🤕 دکتر گفت احتمال زیاد کمبود آهن دارین و یه احتمال دیگ بود که بخاطر اون دوتامون یه آزمایش دیگه هم دادیم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قرص میدن یه دوره بعد حل میشه نگران نباش

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
۴ سال قرص آهن نخورده بودم مامانم هم کمخونی کمبود آهن داره آزمایش مینورش هم داده دکتر گفت نداره بابام ...

احتمالا مغلوب بوده و برا شما غالب شده .. حالا ان شالله برا اقا پسر مینور نباشه و کمبود اهن باشه

مگه کم‌خونی باشه مشکلی پیش میاد؟

بله کمخونی ناشی از کمبود آهن رو با قرص رفع میکنن ولی اگه دوتا مینور باشن بچه احتمال زیاد ماژور میشه که عقب مانده و قبل ۱۸سالگی فوت میکنه

احتمالا مغلوب بوده و برا شما غالب شده .. حالا ان شالله برا اقا پسر مینور نباشه و کمبود اهن باشه

نه عزیزم اصلا مادر من مینور نیست پدرم هم نیست وقتی نباشن من نمیتونم مینور بشم ینی ممکن نیست از نظر ژنتیکی 

یه هفته دیگه مراسم عقد و عروسیم هست همه چی رو گرفتیم تالار فیلمبردار یعنی از استرس دارم میمیرم  

نگران نباش چون فقط کمبود آهنه  یه تعهدنامه میدین که داروهارو مصرف میکنین و اگه بچه دار شدین خدای نکرده بچه ماژور شد پای خودتونه

ولی اخه چه عقلی کردین قبل جواب ازمایش رفتین تالار و فیلمبردار گرفتین😐😐😐😐