2777
2789
عنوان

آزمایش ازدواج 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 28 پست
نگران نباش یه تعهدنامه میدین که داروهارو مصرف میکنین و اگه بچه دار شدین خدای نکرده بچه ماژور شد پای ...

ما ۵ ساله با هم دوستیم خیلی بد بختی کشیدیم تو این راه دیگ این آخرین چیزی بود ک فکرم بهش می‌رسید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدا سرت اصلا نگران نباش ان شالله حل میشه

یعنی انگار آزمایشگاه سرم خراب شده بود گفتن تو هم باید آزمایش بدی. نامزدم تو دو ماه برای مراسم ۱۴ کیلو کم کرد گوشت اینا هیجی نخورد میگم نکنه واس این رژیم و اینا اینطوری شد😔

یعنی انگار آزمایشگاه سرم خراب شده بود گفتن تو هم باید آزمایش بدی. نامزدم تو دو ماه برای مراسم ۱۴ کیل ...

عزیزم نگران نباش این روزای خوشتو با استرس خراب نکن داداش و زنداداش منم جفتشون کمخونی داشتن تعهد دادن ازدواج کردن و  با دارورفع شد الکی خودتو اذیت نکن

بله کمخونی ناشی از کمبود آهن رو با قرص رفع میکنن ولی اگه دوتا مینور باشن بچه احتمال زیاد ماژور میشه ...

حالا مینور چی هس؟

البته شنیدم ولی نمیدونم چیه چون کمبود آهن و خون داشتم با قرص رفع شد