2777
2789
پسرم اختلال داره مشکلات شبیه اتیسم و بیش فعالی هم داره کلاس موسیقی میره ملودیکا میزنه آبان هم قراره اجرا داشته باشن هر روز باید تمرین کنه چهار شنبه هفته ‌پیش داشت ساز میزد که یکی از همسایه ها اومد دم در گفت به بچتون بگید ساز نزنه و کلی حرف دیگه میگفت بچتون شلوغه همش صداش میاد منم گفتم پسر من بیش فعاله نمیتونم دائم در حال کنترل کردنشم بیشتر ازین نمیتونم ساز زدنشو هم بگید چه ساعتی خواب نیستید تا همون ساعت ساز بزنه اصلا حالیش نمیشد فقط میگفت نزارید ساز بزنه از توی حرفای خودم یه چیزی در میاورد که علیه خودم استفاده کنه خیلی بی منطق فقط دنبال دعوا بود میگفت ما اینجا مالکیم شما مستاجرید شما باید برید ما که نمیتونیم من به زبون خوش و آروم باش حرف میزدم اون فقط شلوغ میکرد بعدم گفت قرارداد دارید؟ گفتم آره بچمو همینجا ثبت نام کردم همینجا میمونیم بعد مدیر ساختمان اومد اونم گفت همسایه بالایی گفته آب زیاد میریزید من گفتم این مال چند ماه پیش چون فکر میکردیم انشعاب آب جداست بچه تو حیاط آب بازی میکرد بعد که فهمیدیم آب مشترکه والفو باز کردیم اجازه ندادیم آب بازی کنه گفت نه میگن تو حموم پسرتون آب زیاد میریزه گفتم آخه اونا از حموم ما کجا خبر دارن؟ میگفت نمیدونم و در نهایت برای اینکه شر بخوابه فبول کردم پول بیشتر برا آب بدیم خیلی حالم خراب بود یه جوری حرف میزدن انگار من بدترین آدم دنیام حالا یه دوروزه میبینم شوهرم دنبال خونه میگرده گفتم امسال توافق کنیم همینجا بمونیم به حاطر مدرسه پسرم گفت پریروز صاحب خونه زنگ زد گفت باید بلند شید خواهرم میخواد بیاد بشینه احتمال زیاد کار همون همسایهست موندم کجا بریم همه رهن و اجاره ها هم بالا دارم دیوونه میشم هیچ کس تا بچه اینجوری نداشته باشه نمیدونه چه قدر این بچه ها سخت و اذیت کنن فقط قضاوت میکنن همه جوره باید زجر بکشم به خاطر این بچه
زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تشخیص اوتیسم رو پزشک بهتون گفت؟ 

یککی میگه اتیسم یکی میگه فقط اس آی دی و ای دی اچ دی به خاطر اس آی خیلی جیغ میزنه و نا آرومه وحشتناک اذیت میکنه

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
2805
عزیزم ناراحت نشو منم باردارم نمیتونم جابجا شم صاحبخونه هم قیمتی گفته ک ما نمیتونیم بدیم خیلی اعصابم ...

خدابزرگه عزیزم ولی ناراحتم هیچکی مادری مثل من که بچه اختلال دار داره رو درک نمیکنه گاهی از ته دلم نفرین میکنم که به درد من دچار بشن بعد میگم نه بجاش دعای خیر برای بچه خودم میکنم

الهی عزیزم خیلی ناراحت شدم

کاری از دستم برنمیاد انجام بدم بجز اینکه براتون آیة الکرسی بخونم و آرزو کنم یه خونه خوب با همسایه های فهیم پیدا کنید ان شاءالله 🤲

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

درکت پیکنم متاسفانه منم همسایه این مدلی داشتم انتظار داشت بچمو خفه کنم ساعت ۷ شب اصلا منطق نداره ولی خودشو شوهرش تازه یک نصفه شب دعوا و کتک کاری داشتن اونا مستاجرن به من میگفتن بچت سروصدا داره برو طبقه اول خونه بگیر اوایل خیلی کتار اومدم دیدم این پروتر شد گفتم تو که یه خانم بزرگی صدای جیغ و دادت یادتون رو برداشته گیر دادی به بچه مت که ساعت ده شب خوابه

عزیزم می‌دونم خیلی سخته من بچه های خواهرم رو دیدم کاملا درک میکنم چی میگی حالا اونا خونه ویلایی داشتن که مال خودشون بود و همسایه بغلی هاشون هی زنگ خونشون رو میزدن تذکر میدادن اونم خیلی ناراحت میشد ولی شما نباش بلاخره این روزهای سخت هم میگذره به خدا توکل کن .

چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️
حق داری حق داری خانواده های با این قبیل مشکلات باید از طرف دولت حمایت بشن  تو آپارتمان زندگی ب ...

هیچکس درک نمیکنه فقط قضاوت میکنن فکر میکنن بچه رو درست تربیت نمیکنیم بی مسئولیتیم

خدابزرگه عزیزم ولی ناراحتم هیچکی مادری مثل من که بچه اختلال دار داره رو درک نمیکنه گاهی از ته دلم نف ...

چند سالشه پسرت خواهر زاده منم بیش فعاله همیشه همسایه پایینی میاد در خونه خواهرم دفعه قبلم واسش مامور خبر کرده بود خب بچه حالیش نیست ک 

الهی عزیزم خیلی ناراحت شدم کاری از دستم برنمیاد انجام بدم بجز اینکه براتون آیة الکرسی بخونم و آرزو ...

ممنون برا مهربونیت عزیزم

2810