2777
2789

من میخوام یه قرار دوستانه برم چند روزه دارم فکر میکنم دوتا بچه هامو چجوری بپیچونم 

کسی نظری نداره؟ 

یکی بزرگ یکی شیرخواره شوهرمم سرکاره تا بعد ظهر مادرشوهرمم مریضه 

یه چاق خوشحال بهتر از یه سیس پک افسردس🍟مامان یه دختر 2 ساله شیطون تنهاارثیه ای که برای بچه‌م دارم یه لیست بلند بالا از فیلمای کره ای که دیدمه اولین بار که فهمیدم عاشقشونم وقتی بود که نقش اول سریال به اسم گیلدونگ بود  از تلویزیون پخش میشد و من با گوشی نوکیا کشویی از تیتراژ پایانی فیلم گرفتم و همیشه با اشک اونو نگاه میکردم همینقد تبااااه   عاشق سبک زندگیشونم خصوصا غذاهاشون آخ نگم از ترکیب کیمچی  نودل 😭🍡🍜🍱   راستی اسم کاربری هاتون معمولا تو ذهنم نمیمونه ( 🐠) پس تعجب نکن اگه یه جا مود بودم یه جا مهربون طبق حرفی که زدی نظرمو میگم! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی اون لینکی که فرستادم، تورای شیراز بود

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
من حدود یکی دوماه پیش رفتم استامبول با دخترم خیلی هم خوش گذشت

چند شب

هزینه چقدر شد

و با تور رفتی

خواهش میکنم امضام بخون 🌱                                      دوست خوبم من زیاد به اسم کاربری توجه نمیکنم شاید تو یه تاپیکی باهات هم نظر باشم و بگیم بخندیم،،شاید تو یه تاپیکی نظراتمون برخلاف هم دیگه باشه بحث کنیم ناخواسته دلتو شکسته باشم🥺..حلالم کن دوست مهربونم🌹                      🌷 لطفا به نیت نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید🌷    انشاالله به حق پنج تن حاجت روا بشید 🤲                            💚اگه برام دعا کردی بهم بگو  منم به نیت حاجتت برات توحید بخونم💚
کاش با یک دوست صمیمی میرفتید . من هم دوست دارم همچین سفری برم اگر برم با دوستم میرم که البته همکارم ...

نه من نمیرم مشهد من میرم یه جای دلباز ولی اگه میشه بیا باهم بریم باهمم اشنا میشیم 

اون چجوری کجاس باید کجا اقدام کنم

همون دفتر گردشگری منظورمه  که بیرون میبینی بنر و تابلو بالاسر مغازشون تور گردشگری زدن ... از توی گوگل لیست تور گردشگری شهرتونو جستجو کن حضوری برو ببین شرایط و محیطشون چجوریه کجا میبرن هتل میدن صبونه و ناهار میدن یا نه و چند روز و شبه اینا بپرس که دستت بیاد

اون چجوری کجاس باید کجا اقدام کنم

همین اژانس های تور تو محله تون

خواهش میکنم امضام بخون 🌱                                      دوست خوبم من زیاد به اسم کاربری توجه نمیکنم شاید تو یه تاپیکی باهات هم نظر باشم و بگیم بخندیم،،شاید تو یه تاپیکی نظراتمون برخلاف هم دیگه باشه بحث کنیم ناخواسته دلتو شکسته باشم🥺..حلالم کن دوست مهربونم🌹                      🌷 لطفا به نیت نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید🌷    انشاالله به حق پنج تن حاجت روا بشید 🤲                            💚اگه برام دعا کردی بهم بگو  منم به نیت حاجتت برات توحید بخونم💚
ن تنها بلیط گرفتم رفتیم پیش دوستم نمایشگاه دعوت بودم. کلا۳۰تومن جا و غذا هم ک هیچی

باتور هزینه خیلی کمتر میشه