2777
2789

هم واسه خودمون هم واسه طرف مقابلمون(نامزد شوهر دوست پسر…)

من دو سه روزه سرد رفتار میکنم ….

احساس افسردگی دارم 

هم زندگیو ولسه خودم زهر کردم هم نامزدم 

چکار کنم ب نظرتون بازم مثل قبل رفتار کنم اینجوری واقعا سختمه

🤧🤧🤧🤧🤧

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ب مرور میفهمی این درستشه منم دنبال ذوق زندگیم بودم ولی تهش شوهرم منو ب اینجا رسوند 

چرا

اینجوری واقعا سختمه افسرده شدم نمیدونم ججوری رفتارکنم

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱

چه دنیایی شده که بخشی از سیاست اینه!

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

وقتی میگیم سرد باش منظورمون این نیست دزست باهاش صحبت نکن

زنگش نزن پیام نده نرو نبیینش و...

منظورمون اینه هرکدوم در حد اعتدال

نیازی نیست روزی ده بار زنگ بزنی و پیام بدی

نیازی نیست کل روز پیشش باشی 

یا بری خونشون و...

اینطور نیست که حرفی برای گفتن نداشته باشیم.                    درحقیقت حرفای ناگفته زیادی داریم.      اماچون هر انچه که تابه امروز گفته ایم بی فایده بوده دیگر سکوت کرده ایم... 

فک کنم زر میزنن

من هرجی شاد و شنگول و بامحبت ترم همسرمم شاد تره و زندکیمون بهتره 

وقتی اون مدلی که میگی میشم همسرم ازم دور میشه 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان 

فقط و فقط خودت باش

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

ن اینکه سرد باشی. در دسترس نباشی یعنی مثلا خودتو دست پاش نندازی‌ . از سرکار اومد جلو تلوزیون نشست هی نگی چرا بام حرف نمیزنی یا بیا باهم حرف بزنیم... خودتو سر گرم نشون بدی. یه جور ک فک نکنه دنیات تو اون خلاصه شده..