2777
2789
عنوان

206 SD V8 یا MVM315؟

891 بازدید | 9 پست
سلام دوستان
ما اگه خدا بخواد می خوایم ماشینو عوض کنیم. تا 40 تومن در نظر داریم. بین من و همسرم بین این دو گزینه اختلاف نظر وجود داره. من میگم MVM315 همسرم میگه 206 V8
اونایی که این ماشینارو داشتن لطفاً منو راهنمایی کنن. مرسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
خانمی من 2 ساله x33 دارم خیلی خیلی هم راضیم تا به حال هم هیچ مشکلی نداشتم نمیدونم چرا مردم الکی میخوان یه چیزی بگن و صاحب نظر باشن آره ماشین 60 70 تومنی که برات مثل ماشین 200 تومنی کار نمیکنه من جای تو باشم mvm رو به ماشینهای ایرانی که از هر طرفش یه صدا یی میاد بیرون ترجیح میدم تازه مردم غافلن که تمام قطعات ماشینهای ساخت ایران از نامرغوب ترین کارخانجات چین تهیه میشه تازه ظاهر ماشین هم مهمه ال90 به نظرت استایل خوبی داره؟
mwm نخر 206 بخر اولا همیشه پوله دوما خیلی بهتره .یکی از دوستام 206 داشت واسه خواهرش 315 خریدن سر 1 ماه فرروختن 206 گرفتن میگفت واسه تو شهر خوبه اما جاده اصلا به 206 نمیرسه
مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !
هرگز MVM نخرید،آشغاله به تمام معناست،بدنه اش به هیچى بند نیست،بعد از مدتى تمام جلو بندىِ ماشین به سر و صدا میوفته،فامیل ما داشت،مثل چى پشیمون شد و فروخت تو رو خدا اگه فکر جونتون هستین MVM نخرین
سارا کوچولوى من ٤ شهریور ٩٣ به دنیا اومد...خدایا ازت ممنونمممم☺️😘😍
ساحل جون اگه ظاهر بین نبودى ال ٩٠ میگرفتى،کم مصرفه،بدنه اش مقاومه،قیافش هم خب معمولیه،همین فامیلمون که میگم الان ال ٩٠ گرفته،خیلى راضیه اما خب پول خودته،تصمیم با خودته،اما من جاى تو بودم عاقلانه فکر میکردم تا احساسى،چون جیبم و جونم برام مهم تر از همه چیزه...
سارا کوچولوى من ٤ شهریور ٩٣ به دنیا اومد...خدایا ازت ممنونمممم☺️😘😍