2777
2789
عنوان

عمل دیسک کمر

| مشاهده متن کامل بحث + 55709 بازدید | 126 پست
سازاجان بله بهترشدم من درد فوق العاده شدی درمدت دوماه داشتم اخرش اشک میریختم فقط راه نمیتونستم برم درد شدی رانهای پا ومچ پا الانهم بدون که پلاتین دردعضلانی میاره چون بدن وماهیچه هابه هم دوخت میشن اماخوب تحمل میکنم بالاخره میتونم راه برم وغذا درست کنم تاسه کیلو هم بلندمیکنم
سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منهم ۱۳ سال تحمل کردم دیگه دردم شدید شد ودیسک بزرگ ومهره کمرم هم ترک وسرخوردگی پیداکرد دکترگفت بیست درصد همیشه باهات میمونه وهرچقدر عمل عقب بیفته میزان نتیجه گیری کم میشه
خواهرت هم سنش کمتره هم چاق نیست پس خییییلی بهترمیشه نگران نباش
حدود سه روز بستری بودم چون عصر عملم کرد وگرنه زودترمرخص میشدم عملم حدود پنج ساعت بود ودردش هم باشیاف دیکلو فناک قابل کنترله هفته دوم عمل درد سیاتیک پیش میاد حدود چهار روز که طبیعی هست ومیگذره
بانوی جنوب شما چرا دیسک داشتی دلیلش چی بود
خدایا چی میشد حداقل منو توو این ترکیه که بغل گوشمونه می آفریدی؟!!😏اینکه بخوام موهامو دم اسبی ببندم و یه پیرهن دخترونه گل گلی بپوشم و برم دوچرخه سواری خواسته زیادیه؟!!😑یعنی باید این فانتزیای کوچیک دست یافتنی رو هم به گور ببرم:((((... 💃💃💃
بیسکوییت جان دلیل اصلی دیسک ضعف عضلات کمری هست
که حالا باحرکات ناگهانی ونادرست ونشست وبرخاستهای زیاد دیسک بیرون میزنه
من اصلا رعایت نمیکردم مثل تراکتور از کمرم کارکشیدم اونهم باوزن بالا