سلام دوستان خواهرم دیسک کمر داره وقت عمل گرفته خیلی نگرانشم بعد عمل خوب میشه مشکلی براش پیش نمیاد کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم بگه.32 سالشه خیلی تو فکرشم دو تا بچه شیطون هم داره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای خدا منم خیلی کارهای سنگین انجام میدم الان چندماهه کمردرد دارم یه ماهی هم میشه دردش شدید شده یعنی منم دیسک کمردارم
خدایا چی میشد حداقل منو توو این ترکیه که بغل گوشمونه می آفریدی؟!!😏اینکه بخوام موهامو دم اسبی ببندم و یه پیرهن دخترونه گل گلی بپوشم و برم دوچرخه سواری خواسته زیادیه؟!!😑یعنی باید این فانتزیای کوچیک دست یافتنی رو هم به گور ببرم:((((...
💃💃💃
البته دوساله وخورده ی هستش که سزارین شدم از سزارین هم میشه یعنی
خدایا چی میشد حداقل منو توو این ترکیه که بغل گوشمونه می آفریدی؟!!😏اینکه بخوام موهامو دم اسبی ببندم و یه پیرهن دخترونه گل گلی بپوشم و برم دوچرخه سواری خواسته زیادیه؟!!😑یعنی باید این فانتزیای کوچیک دست یافتنی رو هم به گور ببرم:((((...
💃💃💃
بانو جان چه دکتری باید برم تازه تاپیک زدم دوستان گفتن دکتر روماتولوژی برم
💃💃💃
بانو جان ممنون که جواب دادی عزیزم خدا بچه هات رو برات حفظ کنه 😙
💃💃💃