2777
2789

ن من لعنتی میمیرم لعنت ب زوری ک ب دنیا اومدم 

ن میتونم هیچ تصمیم دیگه ای بگیرم 

هیچ راهی دیگ تو زندگیم ندارم هیچ راهی

واقعا موندم دیگه اشکی توی چشمام نمونده 

خدا کجایی😭 تورو ب حضرت محمدت قسم منو بکش 

قسمت دادم خستم منو بکش 

دیگ هیچ راهی تو زندگیم ندارم رسیدم ب ته خط

۲۳ سالم شد تا این سن هیچ گوهی توی کنکور نشدم 

ن میخوام برم رشته جرت آزاد بخونم 

ن مهارت خواهش میکنم اسمش نیارین

ن دیگ پشت کنکور

واقعا هیچ راهی ندارم هیچ راهی دیگ 

خدایا نمیشنوی راحتم کن 

اشک چشمام خشک شد این حقم نبود نابودم کرد

خدایا تو رو ب خداییت قسم منو بکش 

قسم شدم از بس تنهایی گریه کردم و هیچ کس نبود 

ن مردم ن تمدم شد 

خدایا مادرم از من متنفر کن خودم خودمو خلاص کنم مرگ من عذابش نده

یا خودت منو بکش ک دیگ ب دست خودم نباشه ابروش بره و عذاب بکشه 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

من واقعا خستم 

الان اول مهر هما میرن دانشگاه من هیج گوهی نشدم 

اینا با گریه مینویسم 

اگ بخوایین ویس میدم 

خدایا نابود شدم

ی جوون چی میشه ک میمیره...وقتی آینده و تلاشش پوچ میشه

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه رشته ای میخوای حالا؟ 

هیچی دبگ 

حالا مگه حتما باید بری دانشگاه؟ برو تو کار ارایشگری  ناخن کار رنگ کار کراتین کار بشو  ...

حالم از هر چی مهارت بهم میخوره بدترین چیزی میتون مهم بگن اینه نگین خواهش میکنم هیج کس اسم آرایشگری رو نگ

عزیزم هر کس یه دردی داره چرا اینقدر خودتو عذاب میدی آخه الان رشته خوبم قبول بشی مطمئن باش مشکلاتت تموم نمیشه روزگار بازی جدیدی برات داره فکر می‌کنی همه زندگی ایده‌آل دارن

من خودم وقتمو تلف کردم یه رشته چرت خوندم دانشگاه آزاد کلی هزینه کردم الانم کار نیست برام این از درس و کارم بعدشم یه ازدواج اشتباه کردم و از اینم شانس نیاوردم پس باید برم بمیرم منم دلم خیلی پره خیلی از خدا جواب میخوام اما مجبورم تحمل کنم دیگه چه میشه کرد 

میفهمم عزیزم  منم دقیقا همین حالو دارم  با این تفاوت که من پشت کنکور نموندم رفتم یه رشته ...

شما چی خوندی

حالم از هر چی مهارت بهم میخوره بدترین چیزی میتون مهم بگن اینه نگین خواهش میکنم هیج کس اسم آرایشگری ر ...

خب یعنی فقط دانشگاهو دوست داری؟

شاید سرنوشتت جای دیگه ای رقم خورده 

هیییچ مهارتی رو دوست نداری؟

نقاشی

موسیقی

ورزش

؟؟؟؟

عسلی تر 🍯از چشمهاش  👀  قند لباشه👄😘 

سلام عزیز دلم🌼

اینقدر خودتو اذیت نکن سنی نداری که گلم، فقط سعی کن یک مدت به خودت استراحت بدی .

سعی کن ذهنتو خالی کنی، سعی کن کار هایی رو انحام بدی که حالتو خوب میکنه،

من هم امسال نتیجه ی بدی تو کنکور گرفتم، سنم از شما بیشتر هم هست،

اما اینو یادت باشه همه نباید ۱۸ سالگی برن دانشگاه که 

سعی کن اگر تونستی با خودت کنار بیای بیشتر تلاش کن بازم درس بخون البته به نظر من شاید مسیری که انتخاب کردی درست نیست شاید تو رشته ی دیگه موفقتر باشی 

البته یک نکته ی دیگه این که همیشه به راه فراری برا خودت جور کن مثلا در کنار درس یک کار هنری که دوست داری انجام بده شاید تو اون راه موفق تر هم باشی 

در کل سنت کمه مسی  زندگی هم خیلیییی طولانی امیدوارم بهترین تصمیمو بگیری 

😊
خب برو یه دانشگاه دیگه ثبت نام کن

بیخیال رفیق