2777
2789
عنوان

من واقعا نمیتونم هیچ تصمیمی بگیریم ب ته خط رسیدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1515 بازدید | 128 پست
رهگذر هم باشگاهیم ک مثل سگ کتکش میزدم تو باشگاه رتبه ۴۰ شده حالم افتضاحه کاش خاک بود میریختم تو سرم ...

شاید رتبه کنکورش رو دروغ میگ ...تو مگ دیدی از نزدیگ من تو باشگاه خودمون پرسیدن گفتم شدم زیر ده هزار😂

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین یه چیزی بگم  اولا که ناامیدی از شیطان و اینکه سعی کن به خدا توکل کنی . بعد واقعا اگ &nbs ...

هعی

اسم کنکور وپشت کنکور میاد حال تهوع میگیرم 

رفیق پارسال همین چیزا گفتن بهم میسه میتونی ایشالله 

و توکل‌ ب خدا هیچی نشدم 

من ویگ حو گیر نمیشم و الکی برای چیزی ک نشدنی هست تلاش نمیکنم 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

بیا تو باشگاه مثه چی کتک میخوره تو کنکور بقیه رو له و لورده کرده😂

دوستش دروغ گفته یا سهمیه ۲۵ درصدی داشته

دوستش دروغ گفته یا سهمیه ۲۵ درصدی داشته

مذهبی بودن راهنمایی هم شاهد میخوند شک دارم ک داشته

اما تراز برتر هم میشد همیشه اسمش میزدن

ترازاش ب شدت بالا بود

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.
مذهبی بودن راهنمایی هم شاهد میخوند شک دارم ک داشته اما تراز برتر هم میشد همیشه اسمش میزدن ترازاش ب ...

وقتی مددسه شاهد بوده ینی سهمیه داشته عزیزم

سهمیه دارا میرن توی این مدارس 

این ی ۲۵ درصد قشنگ داشت

میدونی رتبه من و تو اگ سهمیه داشتیم سه رقمی میشد؟

عشقم چون من میدونم بیشتر از خوشحالی خودت، دلت میخواد پدر مادرت خوشحال باشن و پزتو بدن

میخوام بگم حقیقت اینه که مامانت بدون مواد میمیره ولی بدون تو نه

باور کن حتی اگه تو پزشکی دانشگاه تهران هم قبول شی اون خوشحالیش در حد همون چند ساعتیه که بدنش به مواد نیاز نداره

یه بار بشین فکر کن ببین چی خودتو خوشحال میکنه

فقط یه بار 

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

من دانشگاه خوندم وهیچ کاری ندارم یعنی نیس که داشته باشم الان میگم ای کاش یه هنری روجدی دنبال میکردن

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
وقتی مددسه شاهد بوده ینی سهمیه داشته عزیزم سهمیه دارا میرن توی این مدارس  این ی ۲۵ درصد قشنگ ...

خب پس چطور تراز برتر میشده

اون ک دیگ سهمیه اعمال نمیشد واسش

ترازاش هفت هشت هزار بود تو قلمچی

دبیرستان هم تیزهوشان بود

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.

هعی روزگار منم رو‌کنکور نابودم

نابودا به ولاه شدم مودی میتونم کلی کنارت بخندم اما به یه اشاره گریه کنم

هرچی به نتایج فکر میکنم بدتر عصبی میشم

مگه ما چقدر عمر میکنیم اصلا اشتباه کردیم وارد کنکور شدیم و تا به الان ادامه دادیم😭😭😭🥲

کل تاپیکای منو بخونی از دل اشوبی من از نتایج متوجه میشی چ حالیم

عزیزم منم سر اینکه پشت کنکور زیاد بودم و همه ی تیکه ای بارم میکردن خسته شدم دیگه و رفتم ی رشته ای خوندم که اصلا بازار کار نداره وسط راه پشیمون شدم ولی بازم به خاطر حرف مردم راه اشتباهو رفتم جلو الان که دیگه درس و دانشگاهو تموم کردم و بیکارم اینقدر غصه میخورم که چرا یک سال دیگه پشت کنکور نموندم تا رشته ای که میخوامو قبول شم من ۲۳ سالم بود که وارد دانشگاه شدم دلم فرهنگیان میخواست 

والا منم سالها درس خوندم و رشته مورد علاقمو خوندم و الانم سرکار میرم و ازدواج کردم ولی بازم شرایط زندگی ایده آل نیست، یعنی هیچکس زندگیش بی مشکل نیست

شما نه میخوای درس بخونی و نه مهارت کسب کنی و نه حتی تو خونه استراحت کنی و این نشون میده نگرشت مشکل داره و و دچار افسردگی هستی و باید به فکر رها شدن از این افسردگی و برگشت به زندگی عادی باشی.

چجوری درس خوندی که بعد چندسال نتونستی کنکور قبول بشی، احتمالا یه جای کارت مشکل داره، به جای اینکه به مرگ فکر کنی به این فکر کن که مادرت چقدر به تو وابسته است و نبودنت باعث میشه از زندگی ساقط بشه خدای نکرده