2777
2789
شیردوش دستیا که بیفایدست شیردوش برقی هم خیلی گرونه    

من دستی ها فعلا خریدم ببینم ب دردم میخوره یانه

من س بچه اولم دکتری ک اومد بالا سرم نذات استفاده کنم 

اومدیه کم شیر خشک ریخت داخل یه لیوان یه نی برداشت ی سرشو باچسب زد ب نوک سینه ام یه سرشو گذاشت تو شیر خشک گفت حالا سینه اتو بزارتو دهن بچه

بچه مک ک میزد شیر خشک میرفت تو دهنش اما همین کارش باعث شدشیر خودمم بیاد دیگه نیازب شیشه شیر هم پیدانکردم

من دستی ها فعلا خریدم ببینم ب دردم میخوره یانه من س بچه اولم دکتری ک اومد بالا سرم نذات استفاده کنم ...

چه دکترباهوشی ولی اکثرا کاردلسوزانه نمیکنن برای ادم مثل دکترشما فقط میگن اینوبخراونوبخر این سونو اون سونو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلیل زودرس بودن زایمانتون چی بودگلم

دلایل ک زیاد داشتم

فعالیت زیاد

استرس و عصبانیت زیاد

عفونت دندان

کیسه آبم پاره شد

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍
ایناروکه منم دارم    منم همش استرس زایمان زودرس دارم

من تو تنش بودم مدت طولانی و خیلی غصه میخوردم گریه میکردم بهت استرس و اضطراب وارد میکردن اطرافیان 

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍
من تو تنش بودم مدت طولانی و خیلی غصه میخوردم گریه میکردم بهت استرس و اضطراب وارد میکردن اطرافیان&nbs ...

منم ازسمت همسرم متاسفانه خیلی اذیت شدم یک هفته ای هست یکبارم دعوای شدیدکردم باهاش  خداشاهده چقدرعذابم میده...پس راست میگن استرس واعصاب خوردی مثل سمه

منم ازسمت همسرم متاسفانه خیلی اذیت شدم یک هفته ای هست یکبارم دعوای شدیدکردم باهاش   خداشاهده چ ...

من هم شوهرم هم خانوادم برام تنش ایجاد میکردن

دعوام با شوهرم میشد اون داد میزد و من بیصدا گریه میکردم و غصه میخوردم

بارها میشد ک از شدت غصه خوردن بچم خودشو جمع میکرد ی گوشه شکمم و تکون نمی‌خورد تا وقتی ک حالم یکم بهتر میشد

دنیا هم اومد کولیک وحشتناک داشت

سعی کن غصه نخوری برات خوب نیست💗🌱الان هیچی مهمتر از سلامت خودت و بچت نیست