2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لباس برای بچه پوشک،شیشه شیر،پمادکالاندولا،پتوگفتن،یه پارچه برای روی بچه،خشک کن دستکش کلاه جوراب دیگه ...

برای خودت چی میزاری؟من میخوام یکدست لباس نواربهداشتی بزرگ لباس زیر نخی زیرانداز یکبارمصرف مسواک خمیردندان شونه لوازم ارایش دمپایی بزارم

همون دستیم خوبه خواهرم استفاده میکرد بازم خوب بود نه بابا با هزینه های الان چرا برقی بگیری

حالامن ۲۵هفته هستم ترس زایمان زودرس یاپارگی کیسه اب دارم ازاسترس میخوام زودترببندم چون خبرنمیکنه

حالامن ۲۵هفته هستم ترس زایمان زودرس یاپارگی کیسه اب دارم ازاسترس میخوام زودترببندم چون خبرنمیکنه

ساکتو ببند ولی استرس نداشته باش مگه خدایی نکرده مسکلی چیزی داری یا زیاد کار میکنی

ساکتو ببند ولی استرس نداشته باش مگه خدایی نکرده مسکلی چیزی داری یا زیاد کار میکنی

اره متاسفانه یه مدت زیادمهمون اومد پاهام ورم کرده ازاونطرف ترشح زیاددارم عفونت دارم یکبارگرفتم خوب شدم دوباره گرفتم همش توهم کیسه اب دارم خیلی میترسم بارداری خوبی هم نداشتم پرازناراحتی...

اره متاسفانه یه مدت زیادمهمون اومد پاهام ورم کرده ازاونطرف ترشح زیاددارم عفونت دارم یکبارگرفتم خوب ش ...

ببین خدا همراهشه از الان ب بعدم اصلا کار نکن یعنی راه برو برا خودتا خوبم هس برا بچه ولی کار نکن مثلا جاروبرقی نزن کار خونه تا اونجایی که میشه کم کن مهمون دعوت نکن حتی خودشونم خودشونو دعوت کردن نزار بیان احتیاط کن اصلا چیزی نمیشه 

منم عفونت دارم شیاف مترونیدازول پونصد زدم خوب نشده شما چی مصرف کردین ؟ 

ببین خدا همراهشه از الان ب بعدم اصلا کار نکن یعنی راه برو برا خودتا خوبم هس برا بچه ولی کار نکن مثلا ...

بخدا رعایت نمیکنن نمونش خانواده خودم بقیه روهم ازراه دوراومده بودن زنگ زدم احوالپرسی یه تعارف زدم اومدن.منم خیلی حساسم روتمیزی حتما بایدخونه عین دسته گل بشه مهمون بیاد.شوهرم همش تیکه میندازه خونه کثیفه فلانه چون همیشه مرتب وتمیزبوده.قنددارم تنگی نفس دارم گاهی دردشکم هم داشتم دکترشیاف پروژسترون نوشت رفع شد.عفونت هم پمادداد خوب شدم الان چندهفته هست دوباره گرفتم دوشنبه برم ببینم چی مینویسه ماه قبل بهش گفتما ترشح گرم وزیادوابکی وبدبو دارم درحدی که میزنه به لباسم گفت طبیعیه بعدم سونوی کیسه اب نوشت یه زحمت به خودش ندا نگاه کنه عفونتی چیزی نباشه بعداون دیدم همراه ترشح چیزای سفیدی هم پایین میاد