2777
2789
عنوان

خیلی داره همه چی سخت میگذره🥺🤰🏼🤰🏼😞

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 27 پست
من فقط آش میخوردم و خیار

نگووو منم دلم آش رشته میخواد با کشک و پیاز داغ فراوون خیارم زیاد میخورم با سالاد شیرازی 

نی نیت چیبود دیگه چه علائمی داشتی

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ / ۱۴۰۲ تیکر من آبی شد😍
جدی میگم این حالت کسلی خیلی بده  تنوع بده  برو فضای ازاد و پارک و ..

اصلا از خونه تکون نمیخورم به هیچ عنوان جایی نمیرم انقد شوهرم میگه برو نونوایی نمیرم نونوایی تا خونمون ۱۰قدم فاصله داره هیچ کجا نمیرم حسشو ندارم میترسم از بیرون رفتن احساس خطر میکنم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ / ۱۴۰۲ تیکر من آبی شد😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگووو منم دلم آش رشته میخواد با کشک و پیاز داغ فراوون خیارم زیاد میخورم با سالاد شیرازی  نی نی ...

دختر الان دیگه ماشالله میره کلاس دوم 

بعد سه ماهگی من اوکی شدم بارداری عالی داشتم غیر سه ماه اول دلم تنگ شده واسه اون دوران

اصلا از خونه تکون نمیخورم به هیچ عنوان جایی نمیرم انقد شوهرم میگه برو نونوایی نمیرم نونوایی تا خونمو ...

تا حدودی کسلی بارداری طبیعیه 

ولی نذار باعث افسردگی بشه 

میگن زمانی که حضرت موسی به کوه سینا میرسه،خطاب به خداوند میگه:اَرَنی به معنای ببینمت،درجواب میشنوه :لَن ترانی،هرگز نخواهی دید.حالا سعدی با نگاه عاقلانه میگه:چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیارزد این تمنا به جواب لن ترانی!.حافظ به این مسئله نگاه عاشقانه داره:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر تو صدای دوست بشنو نه جواب لن ترانی:).اما مولانا.. وای از مولانا🥹:ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد تو که با منی همیشه چه تری چه لن ترانی❤️خداجون قربون کرمت دست همه بنده هاتو محکم بگیر مثل همیشه:)
دختر الان دیگه ماشالله میره کلاس دوم  بعد سه ماهگی من اوکی شدم بارداری عالی داشتم غیر سه ماه ا ...

عزیزممم خدا برات حفظش کنه🥺🥺🥺

تا حدودی کسلی بارداری طبیعیه  ولی نذار باعث افسردگی بشه

نه قول میدم نمیذارم کار به اونجا برسه ببین با دخترم میگم بخندم میرقصم بازی میکنم اهنگ شاد میذارم برنامه کودک و فیلم میبینم با شوهرم مسخره بازی در میاریم میخندیم ولی حال بیرون رفتن و تمیز کاری ندارم

نه قول میدم نمیذارم کار به اونجا برسه ببین با دخترم میگم بخندم میرقصم بازی میکنم اهنگ شاد میذارم برن ...

خب نرو و تمیز کاری نکن 

بشین یه فیلم کمدی ببین خوراکی بخور 

شاد باش 

برقص 

میگن زمانی که حضرت موسی به کوه سینا میرسه،خطاب به خداوند میگه:اَرَنی به معنای ببینمت،درجواب میشنوه :لَن ترانی،هرگز نخواهی دید.حالا سعدی با نگاه عاقلانه میگه:چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیارزد این تمنا به جواب لن ترانی!.حافظ به این مسئله نگاه عاشقانه داره:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر تو صدای دوست بشنو نه جواب لن ترانی:).اما مولانا.. وای از مولانا🥹:ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد تو که با منی همیشه چه تری چه لن ترانی❤️خداجون قربون کرمت دست همه بنده هاتو محکم بگیر مثل همیشه:)
خیلی ممنون ،خدا نی نی شما رو هم براتون حفظ کنه  سخت نگیر میگذره گلم

کم مونده فقط گریه کنم با هیچی مشکل ندارما فقط دلم نمیخواد آشپزی کار خونه کنم😭

خب نرو و تمیز کاری نکن  بشین یه فیلم کمدی ببین خوراکی بخور  شاد باش  برقص

اون بخاطر من میره کار میکنه زحمت میکشه خاک تو سر من😭😭😭حقش نیست بیاد بره سر گاز ببینه چیزی حاظر نبست بره بخوابه حقش نیست کلید بندازه بیاد تو ببینه تو خونه بمب ترکیده 😭عذاب وجدان داره داغونم میکنه

کم مونده فقط گریه کنم با هیچی مشکل ندارما فقط دلم نمیخواد آشپزی کار خونه کنم😭

منم کم آشپزی میکردم انقد شوهرم از بیرون غذا گرفته بود که منی که عاشق غذای بیرون بودم زده شده بودم ،گاهی هم مامانم می‌آورد برام 

منم کم آشپزی میکردم انقد شوهرم از بیرون غذا گرفته بود که منی که عاشق غذای بیرون بودم زده شده بودم ،گ ...

من که کسیو ندارم😭

اون بخاطر من میره کار میکنه زحمت میکشه خاک تو سر من😭😭😭حقش نیست بیاد بره سر گاز ببینه چیزی حاظر نب ...

داری خودتو عذاب میدی 

یا کارارو انجام بده 

یا کیف کن 

نه اینکه هر دو رو انجام ندی 

یا جفتشو انجام بده