🍡🍡🍡🍡🍡🍡🍡🍡🍡
🔷️کینوا
سفید، قرمز ،سیاه چه تفاوتی با هم دارند⁉️
🔷️دانههای کینوا در رنگهای سفید، قرمز و سیاه وجود دارد.
🔷️ کینوا سفید که کمی به زرد متمایل است را به نام کینوا طلایی هم میشناسند. این دانهها ظریفتر و سبکتر از بقیه رنگها هستند و بعد از پخت نرمتر میشوند.
🔷️کینوا قرمز بعد از پخت به رنگ قهوهای دیده میشود و کمی شیرینتر است. این دانههای قرمز که بعد از پخت بافت خود را بیشتر حفظ میکند، برای تهیه سالاد مناسبتر هستند.
🔷️کینوا سیاه هم از دانههای سفید شیرینتر است و بعد از پخت هم به همین رنگ دیده میشود.
🍡🍡🍡🍡🍡🍡🍡🍡🍡