گریه نکن و دل نسوزون عزیزم منم مثل شما یه زمانی دل سوزی میکردم ولی الان میگم من مسئول بچمم بس زمانیکه من گرفتار بودیم کی اومد گفت بیا این دو قرون پول کی اومد گفت بیا یک کم بشین درد و دل کن خالی بشی هیچی پس منم دل به حال کسی نمیسوزونم وقتی دو بار کمک کردم دیدم نمیخاد گفتیم خوش باشید شما همین زندگی رو دوست دارید تماااام بسه تو این اوضاع و فلاکت کلاه خودمون محکم بچسبیم و بچه خودمون بزرگ کنیم هنره
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹خدایا قرار ده، بینیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیدهام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهرهمند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آنکه به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاریام را برطرف کن و زشتیام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاریام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجهای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)
بله.چون بچه ها پاسوز اون والدین میشن.میتونی مبلغی هم نقد به خانم کمک کنی که پدر خانواده ندونه.شاید برای دکتر یا چیزهای دیگه مربوط به بچه ها خرج کنه.خوراکی کمک کنی.پدری که با سه تا بچه تنبله بعیده دیگه بره سرکار.ولی بچه ها نباید با خلا و حس حقارت بزرگ بشن
بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋