2777
2789
عنوان

شما جای من بودین به همچین خانواده ای کمک مالی میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1848 بازدید | 126 پست
من با غر زدن زن و تنبلی جفتشون و این چیزا اصلا کاری ندارم این چیزا بحثش جداست الان بحث سر کار کردن ...

یه چیز به اسم قانون مرد سالار تو مملکتمون هست گلم زن از خونه ساعت ۱۲ شب پرت کنه بیرون میگن دعوا زن و شوهری به ما ربطی نداره مرده معتاد باشه بخاد شکایت کنه باید مواد صنعتی بزنه و توهم جونتون در خطر باشه اونم چی شاهد بیار دو تا مرد یا چهار تا زن بعد اون بچه رو تا سر حد مرگ کتک بزنه شاهد داریی نه طلاق گرفتی به خاطر خلاص شدن بچه از دست مرد چی شد بچه حضانت با مرد تو خونه داریی سرمایه داریی شغل داریی نه  پس برو بمیر تمام اگه قراره فداکاری کنه مجبوره تو خونه شوهر بکنه که اون دست خرم هست یا اینکه بره شکایت کنه البته قبلش با وکیل صحبت کنه و مشورت ببینه میتونه نفقه بذاره اجرا مگر مجبور شه بره سر کار 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرده زن رو دوس داره اصلا دعوا و کتکی نیست هیچی

منظورم ایشون نیست.  موارد مشابه رو عرض کردم.  اگه زن رو دوست داشت باعث سختی زنش نمیشد.  ضمنا تو موقعیت واقعی باید نظر داد.  فهمید زنش پول داره و و این لازم داره و زنش نمی ده باید دید عکس العملش چیه؟؟ 

من همسرم ۳ سال نرفت سر کار البته نه مثل فامیل شما تنبل باشه نه کار خوب پیدا نمی‌کرد من میرفتم خرج خو ...

دقیقا

گرچه من معتقدم کار خوب و بد وجود نداره

مرد وقتی بیکاره بایددد بره سرکار

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
یه چیز به اسم قانون مرد سالار تو مملکتمون هست گلم زن از خونه ساعت ۱۲ شب پرت کنه بیرون میگن دعوا زن و ...

نه عزیزم اینجورام نیست

شما هر موقع شوهرت از خونه بندازتت بیرون زنگ بزنی کلانتری میان صورت وضعیت میکنن تو پروندت ثبت میشه که شوهرت بیرونت کرده و دیگه نمیتونه تقاضای تمکین کنه

برا کتک زدن هم شما ۳تا برگه پزشکی قانونی داشته باشی یعنی امنیت جانی نداری تو اون خونه و دادگاه به نفعت رای میده

کم کاری از زن هاست که نمیرن برگه بگیرن و با دوتا النگو اشتی میکنن

درباره حضانت هم اینجور مردا چون ندارن مهریه بدن بچه ها رو به جای مهریه میدن به زنشون

پس اینا همش بهونه است

{ خانم هستم }

خب بره کار کنه

شوهر من از صبح تا شب کار کنه خودم قناعت کنم از بعضی چیزا بگذرم بدم به خانواده ای که کو...نش گشاده؟جونش در بیاد بره کار کنه

پول نداشت چرا بچه اورد؟حالا اورد یکی دو تا ۳تا اخه؟

ولی ته دلمم دلم نمیاد کمک نکنم☹

کاربری دوممه         
من باشم تو تحصیل بچه‌هاش کمک میکنم ولی پول نقد نمیدم. مثلا بچه‌ها رو مدرسه ثبت‌نام میکنم و یه ک ...

بچه هاش هزینه مدرسه نمیدن

دولتی میرن

برای مادر خانواده هم کار پیدا کردیم

نرفت ولی

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
مرده زن رو دوس داره اصلا دعوا و کتکی نیست هیچی

زن و شوهر لنگه هم هستن. بیعار و بی مسئولیت. 

والا همسر من روزی ۱۴ ساعت کار میکنه و خودم هم کار میکنم. تو زندگیمون تا حد معقول هم قناعت میکنیم. واقعا درست نمیدونم پولی که با این زحمت به دست میاد رو اینجوری هزینه کنم.