2777
2789
عنوان

شما جای من بودین به همچین خانواده ای کمک مالی میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1848 بازدید | 126 پست
این یک ـبعده بعد دیگرش بزرگـکردن سه بچه دست تنهاست و بدون اسم یک نر توی این مملکت حتی اسم یک نر تم ...

اره ولی بازم نمیشه شوهر داشته باشی بشینه گوشه خونه تو بری کار کنی

هیچ جوره ادم راضی نمیشه

{ خانم هستم }

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تحقیر بزرگ زمانی بود که هی مدام بچه پس انداختی عزیزم قبول تحقیر بزرگی ولی بچه ها چه گناهی کردن به نظ ...

یکی دیگه بود یکی میاورد

بعدشم قهر میکرد میرفت

مرده زنشو دوس داره

زنش مقاومت کنه مرده میره سرکار

جفتشون انگاری فقرو دوس دارن

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
اره ولی بازم نمیشه شوهر داشته باشی بشینه گوشه خونه تو بری کار کنی هیچ جوره ادم راضی نمیشه

عزیزم خیلیا این مدلی زندگی میکنن

شما ندیدین خوشبختانه

انشالله هرگز هم نبینین

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
اره ولی بازم نمیشه شوهر داشته باشی بشینه گوشه خونه تو بری کار کنی هیچ جوره ادم راضی نمیشه

چیزی به اسم اجبار به خاطر بچه هات میدونی چیه فکر کردیی ندیدم عزیزم به خاطر بچه هات مجبوری عزیزم بعدش فکر کردیی اونوقت این و اون نمیزنن تو سر مرده باور کن اینقدر بعد بهش سر کوفت میزنن که خودش بره سر کار 

تحقیر بزرگ زمانی بود که هی مدام بچه پس انداختی عزیزم قبول تحقیر بزرگی ولی بچه ها چه گناهی کردن به نظ ...

من با غر زدن زن و تنبلی جفتشون و این چیزا اصلا کاری ندارم

این چیزا بحثش جداست

الان بحث سر کار کردن زنی بود که شوهرش کار نمیکنه

و من هرگز قبول نمیکنم همچین چیزی رو تحت هیچ شرایطی

یا هر دو با هم باید کار کنیم یا اگه قراره فقط من کار کنم جدا میشم خودم بچه هامو بزرگ میکنم

{ خانم هستم }
عزیزم خیلیا این مدلی زندگی میکنن شما ندیدین خوشبختانه انشالله هرگز هم نبینین

من همسرم ۳ سال نرفت سر کار البته نه مثل فامیل شما تنبل باشه نه کار خوب پیدا نمی‌کرد من میرفتم خرج خونه و همه چی با من بود وقتی اجبار باشه باید بریی اون بچه چه گناهی کرده که چوب تنبلی پدر و بکشه 

چیزی به اسم اجبار به خاطر بچه هات میدونی چیه فکر کردیی ندیدم عزیزم به خاطر بچه هات مجبوری عزیزم بعدش ...

عزیزم نظرات ادما متفاوته

من با شما موافق نیستم

و اتفاقا تا جایی که دیدم مردا وقتی زنشون پول میاره تنبل تر میشن و دیگه هیچوقت کار نمیکنن

{ خانم هستم }