2777
2789
عنوان

شما جای من بودین به همچین خانواده ای کمک مالی میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1848 بازدید | 126 پست
اخه جالبه دختره تهرانه و بعد ازدواج رفته حاشیه تهران زندگی میکنه با این شوهر بیکار و بیعار اصلا ب ...

عزت نفس که نابود بشه و ادم عادت کنه به مفتخوری همین میشه!اگه واسه اون سیب زمینی مجبور میشد چهارطبقه راه پله بشوره و حرف بشنوه یک دونه اش رو هم هدر نمیداد!عمق فاجعه زمانی اتفاق میافته که اونی که زحمت میکشه و نتیجه نمیگیره میخواد به وضعیت اعتراض کنه بعد امثال همینا که بدون زحمت بهشون رسیده میان میگن غلط کردی خیلیم شرایط خوبه اگه بتونن سرکوبشم میکنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه جالبه دختره تهرانه و بعد ازدواج رفته حاشیه تهران زندگی میکنه با این شوهر بیکار و بیعار اصلا ب ...

عزمزمه یه چی بهت بگم تو الان بهشون کم کنی میشه توقع این یک نصیحت از منکه یکی  از نزدیکانمون همینطوریه به قول شما میری خونش میبینی خدایا قشنگ زباله دونی تاریخ باور کن بهترین لباسام چون برام تنگ شده بود مجلسی که خودم یکبار نپوشیده بودم دادم بهش بعد دو ماه ببین کپک زده از تو کمد مچاله شده آورد بیرون  زن و شوهر رسما مثل این بنده خدای،شما تنبل تازه جالبه بچه هاشونم بزرگ براشون کار پیدا کردیم با همسرم توقع داشتن هیچی نگیم و مفت تو زندگیمون بخورن و بریزن خب ما هم خرج داریم اونم تو شهر بزرگ با کرایه ها جالبه مادره قرو لند اومد که چی چرا کمک نمیکنین همسرم و خواهرش گفتن مگه ما مسئول زندگی شماییم بچه هاتون دو ماه نگه داشتیم  بهترین شغل که از فلاکت در آن چی شد دنبال فیس و افاده نداشتشونن  از من بهت نصیحت نکن مسئول زندگی دیگران تو نیستی شوهره بیل نخورده به کمرش زنه هم همینطور مردم کار نمیکنه بچه ها رو بنداز گلش بگو بتمرگ خونه بچه داریی کن من میرم 

اخه زنی که شوهرش کار نمیکنه هیچوقت حاضر نمیشه خودش بره کار کنه بیاره بریزه تو حلق شوهر مگه اینکه جد ...

عزیزم اون بچه ها رو پس برای چی آوردن این بگه به من چه اون بگه به منچه این وسط بچه های طفلکی ۳بول ظلمه ولی به خاطر بچه هاش بره نه اوت مردک الدنگ گشاد 

مرده بشینه جلوی تلویزیون خانم کار کنه مرد خرج قر و فرش کنه؟؟؟  

خب زن هم مسیوله بچه هاش هست

با علم بر تنبلی مردش هی زایید

الانم حداقل کار کنه گشنه نمونن

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
عزیزم اون بچه ها رو پس برای چی آوردن این بگه به من چه اون بگه به منچه این وسط بچه های طفلکی ۳بول ظلم ...

بهتره جدا شه بعد بره سر کار

خیلی تحقیر بزرگیه که زن اون مرد باشه و خودش خرج زندگیو بده

{ خانم هستم }
بهتره جدا شه بعد بره سر کار خیلی تحقیر بزرگیه که زن اون مرد باشه و خودش خرج زندگیو بده

این یک ـبعده

بعد دیگرش بزرگـکردن سه بچه دست تنهاست و بدون اسم یک نر

توی این مملکت حتی اسم یک نر تم میتونه شر خیلی مزاحمتها رو،کم کنه متاسفانه و،باز هم متاسفانه ولی واقعیت همینه

عزیزم اون بچه ها رو پس برای چی آوردن این بگه به من چه اون بگه به منچه این وسط بچه های طفلکی ۳بول ظلم ...

ما همینو گفتیم

قبول نکرد

میشینه خونه 

حتی خونه اش رو هم درست حسابی تمییز مرتب نمیکنه

بهتره جدا شه بعد بره سر کار خیلی تحقیر بزرگیه که زن اون مرد باشه و خودش خرج زندگیو بده

تحقیر بزرگ زمانی بود که هی مدام بچه پس انداختی عزیزم قبول تحقیر بزرگی ولی بچه ها چه گناهی کردن به نظرم زنه هم کلا بی خیال تشریف داره دو بار برای شوهرت کار پیدا شد هی مدام سرش غر بزم هیچی نیست وهی غر بزنه مجبوره به خاطر بچه ها مشخصه هر دو زن و شوهر به موهد گرفتارن