2777
2789
عنوان

شمام این مشکلو با شوهرتون دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2349 بازدید | 125 پست
هر کی گفت این چیزا اهمیت نداره دروغ گفته اوایل شوهرم برام میخرید ولی کم کم دیگه نخرید منم مثل احمقا ...

شما درک میکنید من چی میگم؟

آدم باید یکیو داشته باشه که خودشو بخاطرش جمع و جور کنه،پولاشو جمع کنه،پس انداز کنه،هدیه بخره،یه کارایی رو انجام نده یه اخلاقایی رو ترک کنه،نه ازترسش باشه ها فقط بخاطر وجود خود طرف باشه،اینجوری که بشه دیگه رابطه  شیرین میشه نه زجر آور،یکیو که پیدا کردین که این حسارو بهش داشتید ترکش نکنید...تو همون آدمِ زندگی منی محمدجانم💙باتو بود که فهمیدم آدم چقد میتونه خوشبخت باشه با تو بود که فهمیدم از ته دل خندیدن یعنی چی خودت که میدونی من وقتی پیش توام چقد خنده هام واقعیه فقط امیدوارم یه روزی نباشه که تو نباشی و من تو این دنیا باشم..... یا باب الحوائج سر سفره عقد به خودت توکل کردم خودت هوای من و همسرم و زندگیمو داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم چون هفت ماه ازدواج کردم اولاشه مگرنه فکر نکنم بعدا از این کارا کنه

بستگی به برخورد خودت داره ذوق کن تشکر کن بهش بگو عاشق این کارتم تا ماندگهر بشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه ها شوهر من همیشه مناسبت ها برام همه چی میخره ،و بی مناسبت هم میخره

ولی دنیای غم انگیزی دارم ،چون اصلا اینکه چی دوس دارم براش اهمیت نداره ،هرچی خودش دوست داره همونو میخره ، عاشق طلاست ،یکسره طلا میخره ولی من ادکلن دوست دارم ،پول نقد دوست دارم 

یا رستوران میریم بهترین جا ولی چیزی ک اون دوست داره ، دیگه خسته ام واقعا 🥺🥺🥺🥺الان با بغض مینویسم،اینکه کسی تورو ب روش خودش دوست داشته باشه ،خیلی غم بزرگیه،چون احساس تنهایی و دیده نشدن میکنی

دیگه با مناسبت نمی کنه باید حالشو بگیری😂🔪

اون کارا میکنه😂😂😂

ولی کلا توقید کادو مادو نیست ولی خدایی کیک میخره همیشه  ولی ده سال یه بار گل میخره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بله درک میکنم شما دوست دارید همسرتون براتون بی مناسبت کادو بخره ممکنه الان خیلیا بگن این چیزا مهم نیست ولی از من گوش کن خیلی هم اهمیت داره الانم با شوهرم دعوام شده اعصابم سگیه

بستگی به برخورد خودت داره ذوق کن تشکر کن بهش بگو عاشق این کارتم تا ماندگهر بشه

من واقعا از این ازدواج راضی نیسم اوایل خیلی ذوق میکردم اما الان وقتی شبا نیست تنها میخابم هی میگم ای کاش ازدواج نمیکردم گلارم بخاطر این که شبا نیست میگیره صدرصد  مگرنه میگم همه چی گل نیست 💔

بچه ها شوهر من همیشه مناسبت ها برام همه چی میخره ،و بی مناسبت هم میخره ولی دنیای غم انگیزی دارم ،چو ...

بقیش خوبه ها ولی رستوران ن پرو بهش هز این به بعد تو به جا اونم سفارش بده کاری که من میکنم همیشه

من واقعا از این ازدواج راضی نیسم اوایل خیلی ذوق میکردم اما الان وقتی شبا نیست تنها میخابم هی میگم ای ...

چرا شبا نیست

بله درک میکنم شما دوست دارید همسرتون براتون بی مناسبت کادو بخره ممکنه الان خیلیا بگن این چیزا مهم نی ...

من دعوام نشده ولی همچین چیزایی ته دلم موند 

دلمم نمیخواد بهش بگم آخه چجوری من برم بگم به من توجه کن 

اینکه طرف بیاد بگه مثلا اینو دیدم گفتم بهت میاد گرفتم کجا اینکه با زبون خودت بری منت بکشی کجا 

نمیدونم چرا بقیه نمیفهمن من چی میگم 

شاید چیز گنده ای نباشه ولی همیشه ناراحتم میکنه و مثل الان میزنم زیر گریه

آدم باید یکیو داشته باشه که خودشو بخاطرش جمع و جور کنه،پولاشو جمع کنه،پس انداز کنه،هدیه بخره،یه کارایی رو انجام نده یه اخلاقایی رو ترک کنه،نه ازترسش باشه ها فقط بخاطر وجود خود طرف باشه،اینجوری که بشه دیگه رابطه  شیرین میشه نه زجر آور،یکیو که پیدا کردین که این حسارو بهش داشتید ترکش نکنید...تو همون آدمِ زندگی منی محمدجانم💙باتو بود که فهمیدم آدم چقد میتونه خوشبخت باشه با تو بود که فهمیدم از ته دل خندیدن یعنی چی خودت که میدونی من وقتی پیش توام چقد خنده هام واقعیه فقط امیدوارم یه روزی نباشه که تو نباشی و من تو این دنیا باشم..... یا باب الحوائج سر سفره عقد به خودت توکل کردم خودت هوای من و همسرم و زندگیمو داشته باش

عزیزم تیپ شخصیتی هرکس فرق داره 

مثلا من خودم تولدا یادم نمیمونه درقید کادو نیستم برای همین طرف مقابلم رو درک میکنم وقتی میگه فراموش کردم و اینکه هدیه نخره 

ولی شاید یکی تیپ شخصیتش اون مدل که دوست داره براش هدیه بخرند ازش تشکر بشه به یادش باشند براشوهرت توضیح بده اینا رو

بقیش خوبه ها ولی رستوران ن پرو بهش هز این به بعد تو به جا اونم سفارش بده کاری که من میکنم همیشه

ب قران بقیش هم خوب نیست 

کلا خرید خونه رو خودش میکنه،ب منم ماهیانه میده ،مثلا میگم ۱ کیلو گوجه ۵ کیلو میخره ،ولی الان میگم ی کارت جدا پول بریز ، اگر بچه چیزی خواست من تو خیابون از پول خودم هزینه نکنم ،میگه نه !هرچی میخوای اس بده خودم میخرم !

حالم از خودخواهیش بهم میخوره