2777
2789
عنوان

شمام این مشکلو با شوهرتون دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2349 بازدید | 125 پست
حتی تبریک هم نمیگه؟ رابطتون چطوره؟

خوبیم عزیزم 😚

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطوری 

مثلا یه فیلم باهم میبینید بگو چه قشنگ برای همسرش گل میخره

ما خانما گل دوست داریم و اینا

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
دغدغه نیست میدونی نمیدونم مجردی یا متاهل  ولی اینکه تو متاهلی احساس تنهایی کنی خیلی خیلی بدتره ...

من نمیتونم همسرتو قضاوت کنم

شاید هزینشو نداره

شاید بلد نیست

شاید خجالت میکشه از خرید زنونه حتی گل

شاید نمیدونه این حرکت برای تو ارزو ..و از نظر اون شاید یه حرکت بیخودی باشه

مثلا تو خیال خودش بگه امروز شام از بیرون میگیریم بهتر از شاخه گل هست براش

و کلی دلیل و احتمالات هست بگم زیاد

تو توی زندگی هستی خلقو خوی همسرتو میدونی دقت کن یا ازش بپرس چرا بی دلیل کادو شده یه شاخه گل برات نمیگیره

مثلا من همسرمو میشناسم خجالتی هست چیزای زنونه تنها نمیره  منو میبره روش نمیشه 

بعد ۱۲ سال زندگی تازه تازه یکم از خجالتی در اومده 😅

خواهش میکنم امضام بخون 🌱                                      دوست خوبم من زیاد به اسم کاربری توجه نمیکنم شاید تو یه تاپیکی باهات هم نظر باشم و بگیم بخندیم،،شاید تو یه تاپیکی نظراتمون برخلاف هم دیگه باشه بحث کنیم ناخواسته دلتو شکسته باشم🥺..حلالم کن دوست مهربونم🌹                      🌷 لطفا به نیت نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید🌷    انشاالله به حق پنج تن حاجت روا بشید 🤲                            💚اگه برام دعا کردی بهم بگو  منم به نیت حاجتت برات توحید بخونم💚
من معمولا نشنیدم مردی بی مناسبت از این کارا کنه  ولی حتما خواستتو بهش بگو

بامناسبتم نمیکنند چه برسه بی مناسیبت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

وای من کابوسمه شوهرم بره بی خبر چیزی بخره گرون و زشت میخره به رو خودم نمیارم ولی خیلی دلم برا پولش میسوزه

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
منم چون هفت ماه ازدواج کردم اولاشه مگرنه فکر نکنم بعدا از این کارا کنه

اولاشم نکرد تازه ما سنتی هم ازدواج نکردیم

آدم باید یکیو داشته باشه که خودشو بخاطرش جمع و جور کنه،پولاشو جمع کنه،پس انداز کنه،هدیه بخره،یه کارایی رو انجام نده یه اخلاقایی رو ترک کنه،نه ازترسش باشه ها فقط بخاطر وجود خود طرف باشه،اینجوری که بشه دیگه رابطه  شیرین میشه نه زجر آور،یکیو که پیدا کردین که این حسارو بهش داشتید ترکش نکنید...تو همون آدمِ زندگی منی محمدجانم💙باتو بود که فهمیدم آدم چقد میتونه خوشبخت باشه با تو بود که فهمیدم از ته دل خندیدن یعنی چی خودت که میدونی من وقتی پیش توام چقد خنده هام واقعیه فقط امیدوارم یه روزی نباشه که تو نباشی و من تو این دنیا باشم..... یا باب الحوائج سر سفره عقد به خودت توکل کردم خودت هوای من و همسرم و زندگیمو داشته باش

هر کی گفت این چیزا اهمیت نداره دروغ گفته اوایل شوهرم برام میخرید ولی کم کم دیگه نخرید منم مثل احمقا سکوت کردم و چون دوستش داشتم و فکر میکردم کار خوبی میکنم اما حالا باید لباس کهنه خواهرم رو بپوشم عین خیالشم نیست لطفاً شما مثل من احق نباشید