2777
2789
عنوان

شمام این مشکلو با شوهرتون دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2349 بازدید | 125 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ب نظرم غیر مستقیم بهش بگو

چطوری 

آدم باید یکیو داشته باشه که خودشو بخاطرش جمع و جور کنه،پولاشو جمع کنه،پس انداز کنه،هدیه بخره،یه کارایی رو انجام نده یه اخلاقایی رو ترک کنه،نه ازترسش باشه ها فقط بخاطر وجود خود طرف باشه،اینجوری که بشه دیگه رابطه  شیرین میشه نه زجر آور،یکیو که پیدا کردین که این حسارو بهش داشتید ترکش نکنید...تو همون آدمِ زندگی منی محمدجانم💙باتو بود که فهمیدم آدم چقد میتونه خوشبخت باشه با تو بود که فهمیدم از ته دل خندیدن یعنی چی خودت که میدونی من وقتی پیش توام چقد خنده هام واقعیه فقط امیدوارم یه روزی نباشه که تو نباشی و من تو این دنیا باشم..... یا باب الحوائج سر سفره عقد به خودت توکل کردم خودت هوای من و همسرم و زندگیمو داشته باش
من بهش میگم دیگ نمیریزم ت خودم میگم ی ماه دیگ تولدمه ببینم چکار میخای کنی یا میگم فردا برام گل بخر ...

اره خوب کاری می‌کنی چون بعضی از مردا این چیزا رو خیلی اهمیت نمیدن 

به نظرم باید خواستتو بگی 

بفرما تحویل بگیر همچین چیزایی همیشه برام آرزو بود😭

آدم باید یکیو داشته باشه که خودشو بخاطرش جمع و جور کنه،پولاشو جمع کنه،پس انداز کنه،هدیه بخره،یه کارایی رو انجام نده یه اخلاقایی رو ترک کنه،نه ازترسش باشه ها فقط بخاطر وجود خود طرف باشه،اینجوری که بشه دیگه رابطه  شیرین میشه نه زجر آور،یکیو که پیدا کردین که این حسارو بهش داشتید ترکش نکنید...تو همون آدمِ زندگی منی محمدجانم💙باتو بود که فهمیدم آدم چقد میتونه خوشبخت باشه با تو بود که فهمیدم از ته دل خندیدن یعنی چی خودت که میدونی من وقتی پیش توام چقد خنده هام واقعیه فقط امیدوارم یه روزی نباشه که تو نباشی و من تو این دنیا باشم..... یا باب الحوائج سر سفره عقد به خودت توکل کردم خودت هوای من و همسرم و زندگیمو داشته باش
خب همین دیگه مشکل من اینجاست اگه بگم دیگه به دلم نمیشینه

اخه چرا این حرفا رو میزنید مرد بنده خدا تو دل شما نیست مثل اینه که بگی من عاشق پیتزام ولی‌هیچ وقت به روم نمیارم خب شوهرت از کجا بدونه تو پیتزا دوست داری اینم همینه موقع هایی با هم خوبید بگو دوست دارم این کار روبکنید بعدنا‌اون بی مناسب میخره دیگه

من هی ازش پول میگیرم دیگه اصلا انتظار کادو وگل رو ازش ندارم ...طفلیا اینقد زحمت میکشن دیگه با اینهمه دغدغه اومو کجای دلشون بزارن ...اسی حتما بچه نداری اینجوری هستی یه چندصباحی بگذره این چیزا برات هیچ وبی معنی میشه

خب بنظرت چرا من از این قضیه همیشه ناراحتم همیشه که تنها میشم یادم میفته ناراحت میشم

عزیزم یه بار بهش بگو خب بخدا مردا اصلا متوجه نمیشن تا مستقیم نگی بهشون😐چندوقت پیش بازار بودیم من باذوق گفتم عه انگور سیاه اومده شوهرم رفت خرید گفتم حتما میخره اومد دیدم نخریده بهش گفتم کاش انگورم میخریدی گف خب نگفتی دوباره برگشت رفت بخره😑شماهم امشب اخرشب موقع حرف زدنای قبل خواب بهش بگو مطمئن باش میگه چرا زودتر نگفتی😂