2777
2789
عنوان

یه دوست دارم کلا باهام متفاوته بعد همش منو به زور

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 27 پست
به چی علاقه داری مثلا؟

پارکو فضای سبز دوست دارم مثلا یه روز صبح تا شب با دختر خالهام رفتیم پارک بانوان همه چیم بردیم یا کلا هروقت میریم یه یکساعتی میریم تو پارک میشینیم کتابخونه میریم حرم دوست دارم برم از بازار که متنفرم کافه ام از جاهای شلوغ خوشم نمیاد بعدم زورم میاد 100 تومن پول بدم به چیزی که خودم با 20 تومن میتونم درست کنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای خواهر من کتابخونه دوست دارم یه بار رفتم تو مغازه بزرگ کتاب داشتم کتابارو میخوندم به زور هی دستمو ...

چقدر من منم کتابخونه و کتاب فروشی ها رو خیلی دوست دارم

عزیزم بدون رودرواسی بهش بگو این جور جاها بهم خوش نمیگذره

ادما شبیه هم نیستن

عین دوست منه به زور میبرم کافه قلیون و سیگار بکشیم منم فشارم پایینه حالم بد میشه خوشمم از دود نمیاد ولی نمیشه ام قطع رابطه کنم یار دبستانیمه

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
پارکو فضای سبز دوست دارم مثلا یه روز صبح تا شب با دختر خالهام رفتیم پارک بانوان همه چیم بردیم یا کلا ...

خب بهش پیشنهاد بده این جاها برید و رک بگو از بازارو کافه خوشم نمیاد اگه اصرارم داشت کمتر برید اینجوری اوکی تره

من همش دارم ازین بهونه ها میارم یعنی چتامونو اگه ببینی باز دفعه بعد میگه اگه بگی نمیام میکشمت 

بگو نمیتونم عزیز من. نمیشه اصرار نکن

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
ای خواهر من کتابخونه دوست دارم یه بار رفتم تو مغازه بزرگ کتاب داشتم کتابارو میخوندم به زور هی دستمو ...

خب یکبار بهش بگو 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞