2777
2789
سلام 15 شهریور تولد همسرمه و رفته پیش خدا میخام کیکش رو ببرم سر مزار به نظرتون چی بگم بنویسن رو کیکش؟؟؟؟؟
دوستان نی نی سایتی عزیز ممنون میشم برای شادی روح همسر مهربونم فاتحه بفرستید خیلی زود رفت از پیشم😢😢😢😢😢😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جانم خدا بیامرزدشون بهت صبر بده.اولین سالروز تولد اسمانیت مبارک
هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
از کنارم رفتی ولی از قلبم نرفتی
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...
به نظرم به جای کیک تولد خیرات کن تو بهزیستی تا توشه راه آخرتش باشه ببخشید این نظر من اینجوری آروم تر می شی
خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
ممنونم از همگی و نظراتتون تینا جان فقط میخام یه کیک کوچیک بخرم چند نفری باشیم😢😢😢😢😢
دوستان نی نی سایتی عزیز ممنون میشم برای شادی روح همسر مهربونم فاتحه بفرستید خیلی زود رفت از پیشم😢😢😢😢😢😢
ممنونم آقای جوانمرد کاش هیچوقت اینطوری نمیشد!!!!! خیلی زود بود واسمون این اتفاق
دیگه تو دنیا واسم هیچی مهم نیست مرگ واسم بزرگترین آرزو شده 4 شهریور روز تولدم چهلم همسرم بود😢
گریه ام گرفت خدا بهت صبرو ارامش بده باران جان جمله ی خوبی گفتن
بُــــــگذار سر به سینه ی من تا که بشنوی آهنگ اشتیاق دلی دردمند را شاید ک بیش از این مپسندی به کار عشق آزار این رمیده ی سر در کمند را بُــگذار سر به سینه ی من، تا بگویمت اندوه چیست، عشق کدامست؟ غم کجاست؟ بُــــــگذار تا بگویمت این مرغ خسته جان عمریست در هوای تو از آشیان جداست
خدا بهت صبر بده واقعن سخته واقعن سخته
مَن جَاءَ بِالْحَسَنَةِ فَلَهُ عَشْرُ أَمْثَالِهَا ۖ وَمَن جَاءَ بِالسَّيِّئَةِ فَلَا يُجْزَىٰ إِلَّا مِثْلَهَا وَهُمْ لَا يُظْلَمُونَ.
خیلی سخته خیلیی. خواهر زنداداشمم شوهرش روز چهارم زایمانش تصادف کرد و رحمت خدا رفت. بعداز چلش هم تولدش بود رفته بود سرخاکش پوکیده بود از غم 😭😭
فمینیسم قدرت منه💪💪💪  بهت چی بگم از لذت پرواز  وقتی حتی نمیدونی که ی اسیری
2810