2777
2789
عنوان

خرج کافه رفتنتون چقدر در میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1902 بازدید | 101 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😆😆مستاجره مفت نشسته با دو تا قهوه کرایه اش حساب میکنه والا خوش خوشانش کاش همه صاحب خونه ها مثل این ...

میگه کرایه شو دیر میده نگفت نمیده که

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
یه بار با دوستام رفتیم فست فود همبرگر گرفتیم هیچ وقت یادم نمیره موقع برگشت دو تا پسر بی شعور اومدن ب ...

من بودم ، کفشمو میکردم تو‌حلق ، چند وقت پیش داشتم مسیرم و‌میرفتم یهو‌یکی گفت جووون چه اندامی ، برگشتم با پرونده ای که دستم بود ۳ دفعه زدم تو سرش ، و هر چی از دهنم در اومد بارش کردم ، یه پسر دیگه هم اومد اونم دوتا لگد بهش زد 😶😂 دلم خنک شد 

یه بار با دوستام رفتیم فست فود همبرگر گرفتیم هیچ وقت یادم نمیره موقع برگشت دو تا پسر بی شعور اومدن ب ...

عوضی بودن ببخشید خندم گرفت 😂😂😂😂 چرا دوستت اون کاغذ و نکرد تو حلقش

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
تا حالا نرفتم انقدر تباه😑

من فقط ی بار رفتم اونم سالها پیش😂😂

اگه همه مث من وتوباشن دره این کافه ها رو باید گل بگیرن ک

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

والا ما یبار با چند تا از دوستامون رفتیم فک نمیکردیم اینقد بشه خلاصه سرگرم بودیم هی فقط میخوردیم سری اخر برا حساب ک رفتیم ی تومن شد هممون پولامونو گذاشتیم شد ۵۰۰ 

۵۰۰ تومنم از پسر همسایمون بود قرض کردیم بعد بهش پس دادیم 😄😄😄

دیگه نرفتیم فقط میریم فضا سبز ساندویج میزنیم 

زمان مقصر نیست ....آدمها را آدمها پیر میکنند.🙃

وقتی با دوستام میریم هرکی برای خودش رو حساب میکنه. 

ولی خب از ۱۰۰ تا ۳۰۰ متغییره چون گاهی از همدیگه رو حساب میکنیم 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
😆😆مستاجره مفت نشسته با دو تا قهوه کرایه اش حساب میکنه والا خوش خوشانش کاش همه صاحب خونه ها مثل این ...

عزیزم گفت ب موقع نمیده ن ک کلا نده

پس خوش خوشان نیست

اجاره کرده زشته بخاطر صاحب ملک بودن همچین رفتاری از نظر من

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!