2777
2789
عنوان

چرا انقدر باردارای بیچاره رو از بچه داری میترسونن ی عده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 21 پست
عزیزم خب هر کس تجربیات خودشو داره میگه دیگه . انشاالله که شما زایمان راحتی داشته باشی و نینی هم حسا ...

تجربه درست ن اینکه خدا بهت رحم کنه خدا صبرت بده ما ک دیگه داریم‌میمیریم ما ال و بل شدیم زندگیمون جهنمه این چ تجربه جهنمیه

خب واقعا بچه داری سخته مخصوصا نوزاد اگه کولیکی باشه ولی به خود اون مادر هم ربط داره بعضیا بیشتر بهشون سخت میگذره و زود افسرده میشن بعضیا هم نه من حالا نوزاد داشتم خیلی خوب بود همش میخوابید منم هی نون میپخنم کیک میپختم بعد که راه افتاد پاره شدم😂😂😂 ولی خب شیرینیشم کم نیست باید قبل باردار شدن به این چیزاش فکر کنن و تصمیم بگیرن بعدش دیگه بی فایدست 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر مثل من از خانواده خودت و خانواده همسرت دور نیستی، سخت نیست... برای من که هیچکس رو پیشم ندارم وا ...

من خانوادم دورن خانواده شوهرم ندارم انچنان ی مادرشوهره ک‌میخوام کمک نکنه 

تجربه درست ن اینکه خدا بهت رحم کنه خدا صبرت بده ما ک دیگه داریم‌میمیریم ما ال و بل شدیم زندگیمون جهن ...

تو خودت زرنگ باش بقیه رو ولش. نذار شوهرت ب بهونه بچه جای خوابشو جدا کنه یکی میگفت شوهرم خواست بکنه انقد دادوهوار کردم اونم جاشو جدا نکرد. موقع بارداریتم جوشی و استرسی نباش تا یه بچه ی اروم نصیبت بشه هرروز قران بخون روی اروم شدن بچه اثر داره 

من خانوادم دورن خانواده شوهرم ندارم انچنان ی مادرشوهره ک‌میخوام کمک نکنه 

خدا کمکت کنه.

من که خیلی اذیت شدم تنهایی اما خب شکر خدا الان پسرم 20 ماهه اش هست روی غلطک افتادم و عادت کردم.

سلام من نرگسم🌱🕊🌈