2777
2789

واقعا ی سری تاپیک ها هست ک قشنگ بچه داری با عذاب الهی و زجر یکی کرده خب الان من باردار چه گناهی کردم انقدر اولش ذوق داشتم حالا ک میام میخونم انقددر ترسیدم ذوقم رفته احساس میکنم افسردگی گرفتم ترس زایمان ی طرف ک ی عده از بس میگن اره سزارین عین ۷ لایه پارگی و جر خوردن و درد داشتننه بچه هم ک ماشالا میگن اره افسردگی بعد زایمان و ب هیچکارت نمیرسی زنه میگه ۴ ماهه موهام شونه نزدم دسشویی نمیتونم برم‌از شوهرم دور شدیم زندگی جهنم شده من که ب شخصه ی سریارو نمیبخشم حتی اگر بیان بگن واقعیته یااینکه ب ادم میگن میخوای بدون درد و هیچی مادر بشی مگه اسونه والا هرچیم بگی‌من زجر کشیدم و جر خوردم تهش کسی مدال بهت نمیده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عقب مونده هستن بعضیا میگن چرا بچه میارین به تو چه دقیقا به تو چه زایمانش با تویه یا خرجش یا شب بیداری هاش چرا نمیبندین واقعا؟؟

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش

عزیزم خب هر کس تجربیات خودشو داره میگه دیگه .

انشاالله که شما زایمان راحتی داشته باشی و نینی هم حسابی خوب و آروم باشه . ولی خب اینجا هم واسه گذاشتن تجربیاته دیگه 

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!

بیخیال درسته سختی داره ولی یسریا برنامه ریزی ندارن همچیو عقب میندازن، بعدمیندازن گردن بچه.... تو این تایم باید برنامه ریزی داشته باشی چون کارت چندین برابر میشه 

...و خب همه‌ی خانوما افسردگی نمیگیرن بعضیا میگیرین ک به شرایط شونم بستگی داره

سایت نیا اینجا افکار منفی زیاده. شایدد تو بعد زایمان ی زن موفق بودی و تونستی خوب همه چیزو کنار هم بچ ...

نمیدونم شایدم نتونم ولی خب اینجوریم بترسونن حالم بد بشه دیگه نه که

عزیزم سزارینه که خداییش آسونه اصلا مشکلی نیست 

ولی اره بچه داری واقعا سخته مخصوصا اولاش که نظم زندگیت کامل بهم میخوره چون یه موجود جدید وارد زندگیت شده که ضعیف کوچیکه و ۲۴ ساعت باید مراقبش باشی 

بله سخته مخصوصا اگر دست تنها باشی ولی خب کم کم عادت می‌کنی خوبی آدما به اینه که زود عادت میکنیم به شرایط جدید 

از شوهر هم نمی‌دونم والا من که دور نشدم راستش 😅😅😅باید خودت مراقب باشی همه چیو مدیریت کنی 

ببخشیدا ولی کلا بچه داری رو شل بگیر تا زودتر روزای سختش تموم بشه 

بنظرم بیشتر منفی هست تا مثبتای زندگی 

کل کنا کی به عر عر الاغ توجه میکنه

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش

سزارین سخت نیست.

بچه داری هم اگر مثل من از خانواده خودت و خانواده همسرت دور نیستی، سخت نیست...

برای من که هیچکس رو پیشم ندارم واقعا زجر الهی بود...

تازه اون هم بچه اول که هیچ تجربه ای نداشتم.

سلام من نرگسم🌱🕊🌈

من جفت بچه هام‌سز بودم بت اختلاف ۹سال ‌دروغ چرا سر اولی اصلا اذیت نشدم حتی سر سوند ولی سر دومی خیلی درد داشتم .بعدش هم بچه اولم شوهرم کمک بود اصلا نفهمیدم پسرم چطور بزرگ سد دومی ولی نه .خودم و پسرر بزرگم هستیم .پس نجران نباس حتی یه مادر میتپنه از هر چیزی دو تجربه متفاوت داشته باشه 

توکل کن‌به خدا

به حرفای اینجا اهمیت نده عزیزم همه چی رو انقد گنده نشون میدن ک بقیه هم بترسن والا من چند تا از دختر خاله هام بچه شون به دنیا اومده به خودشون میرسن روحیه شونم عالی خونه زندگی شونم برق میزنه 

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا خیلی دوست دارم دبیر بشم کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲