2777
2789
عنوان

خیلی سردرگمم تو دوراهی ام

64 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها یه مشکلی دارم .گیر کردم .من خیلی دلم میخواست یه کار وکاسبی هنری راه بندازم تا اینکه دو ماهه پیش دلو زدم ب دریا رفتم کلاس و الان تو خونمون دارم کار تمرینی میزنم تا اینکه متوجه شدم باردارم .خونمونم دوتا خواب بیشتر نداره که من یکیشو کردم کارگاه .امروز میخوام میز بخرم برا کارگاه هنریم و کلا اتاقو خالی کنم از بقیه وسایل خونه.مشکلم اینه ک دو دلم پس بچه چی سیسمونی چی اتاق بچه چی اصلا گذشته از همه اینا تمرکز و وقت خودم روی فرزند پروری چی؟من ۹ماه بیشتر وقت ندارم کلی کتاب باید بخونم کلی دوره گوش بدم برای فرزند پروری ولی اگه کار کنم نمیتونم تازه هنوز ویار و بدحالی های بارداریم شروع نشده اونموقع ک شروع بشن چیکار کنم .برا همین دو دلم هزینه کنم برا کارگام یا نه کلا ببوسم بزارم کنار تا چند سال؟ همسرم میگه یکم تمرین کن شاید گرفت شایدم نگرفت کارت حداقل تکلیفت روشن شه ولی بازم من گیجم چون مگه بارداری الکیه من امروز میزم بخرم یا نه بنظرتون چیکار کنمممم

ببین صد درصد سخت هس ولی خوب شدنیه،اول از همه بیین کمکی داری یا نه،مثلا من دوستم معلم بود تا چند روز قبل زایمان رفت مدرسه و اومد چنتا شاگرد خصوصی هم داشت،تا چن ماه بعد زایمانم استراحت کرد الان باز شرو کرد،ولی خوب کمکی داره خونواده و همسرو ...بعد ببین هنرت چیهه؟؟اگه چیز ساده ایه اوکیه ولش نکن ،چون یادت میره آپدیت دیگه نمیشه کلا هزینت به باد میره ولی اینجوری کمو بیش تو ذهنت هست و دستت بیشتر راه میفته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا اولویت بندی کن تو ذهنت،دو دوتا چارتا کن بعد تصمیم بگیر،ببین واقعااا خیلی از وسایل سیسمونی ضروری نیست و چون چن سال اول مورد استفاده بچه نیس دل ادمو میزنه تا دو سال که کنار مادره و یه تخت کنار مادر داره وسایل و لباساشو هم که کشو میخواد ولی خیلی چیزا واقعا ضروری نیس،ببین مدلتون چجوریه رسم و رسومتون چجووریه اکه سیسمونی و چیدن اتاق براتون خیلی مهمه خوب چاره ای نیس فعلا میز نخرولی اگع فکر میکنی تصمیم بگیری دیگران بهش احترام میزارنو  و صاحب اختیاری و هنرت هم برات مهمه بشین تصمیمشو بگیر،هرچند میگم برای شغل و هنر زن باردار یا تازه زایمان کرده وجود کمکی اونم حداقل دو سه تا واااقعا نیاازه ینی همسر و مثلا مادرت و مادرشوهر،که اونام خسته نشن،وگرررنه اگه کمکی نباشه چنان وقتت گرفته میشه نمیتوونی هیچ کاری کنی واقعا...

کلا اولویت بندی کن تو ذهنت،دو دوتا چارتا کن بعد تصمیم بگیر،ببین واقعااا خیلی از وسایل سیسمونی ضروری ...

عزیزم مرسی از جوابت .من کمکی ندارم تنهام تازه هنرمم خیلی سخته کار با چوب و دستگاهو تازه بازاریابیش یطرف خودمم حالت تهوع هام شروع شده همش افتادم 

عزیزم مرسی از جوابت .من کمکی ندارم تنهام تازه هنرمم خیلی سخته کار با چوب و دستگاهو تازه بازاریابیش ی ...

پس فعلا بیخیالش شو چون نمیتووونی واقعا،تمام این کسایی که ادعای استقلال و ... دارن بخدا کمکی دارن بچرو هیییچ کاریش نمیشه کرد تا چن ماه که هر نیم ساعت خواب و شیر و ... بعدش بچه وابستگی شدید میگیره اضطراب جدایی میگیره همش چسبیده به مادرش،همش توجه میخواد،باز کار اداری یه چیزی،کار هنری رو درکت میکنم واقعا هم فضای کارگاه مخصوص به خودتو میخواد هم تاااایم،کار هنری یعنی صبر و حوصله و تمرکز که عملا این دو سه سال برات شدنی نیس واقعیتش،چون کمکی نداری فعلا بیخیال شو تا کمتر اذیت شی