2777
2789
عنوان

دوستان بیاین بگین به زنه هرزه چی بگم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 18 پست
همیشه میگم چرا من اینو انتخاب کردم برای زندگی چرا ؟ دوست دارم تنها زندگی کنم بدون هیچ مردی با بچه ها ...

خودت رو سرزنش نکن،،اشتباهه که هر کسی ممکنه تو انتخاب شریکِ زندگیش انجام بده،،اگه هر کسی قبل انتخابش می دونست چه سرنوشتی در انتظارشه فکر می کنی این همه طلاق وجود داشت!!

ازدواج یه قماره،،هر چه قدر هم آدم بخواد همه چی رو بسنجه بازم احتمال این هست اشتباه کنه،،از این به بعد اولویت زندگیت رو اول خودت و بچه هات قرار بده،،جوری زندگی کن که اگه خدای نکرده بازم برات همچین اتفاقی افتاد تعجب نکنی دیگه،،بازم بتونی ادامه بدی.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بازم بتونم ادامه بدم باهاش یا جداشم ازش؟

برای ادامه دادن تو زندگی مشترک منظورم نیست،،اون تصمیمش با خودته،،از این لحاظ منظورمه که از لحاظ احساسی مستقل بشی و کنترل روحیاتت برات راحت تر باشه.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
برای ادامه دادن تو زندگی مشترک منظورم نیست،،اون تصمیمش با خودته،،از این لحاظ منظورمه که از لحاظ احسا ...

از لحاظ احساسی دارم ازش فاصله میگیرم تقریبا.چون این همه سال براش کم نزاشتم تو خونه آرایش کردم به موهام رسیدم به ظاهرم و... ولی آخرش شد این دیگه.دیگه نمی‌خوام برای اون زندگی کنم .زنگ بزنم به دختره چی بگم که دلم خنک شه بزنم بن نرتون.